Агнешки Ребра със Спанак и Ориз

Прегледай всички 32 кулинарни идеи относно агнешки ребра със спанак и ориз в Готвач.бг.
Агнешки ребра с ориз на фурна
залейте с останалия бульон. При нужда овкусете с още подправки. Сложете ястието агнешките ребра с ориз в умерено загряна фурна да ...
Агнешки ребра с ориз, гъби и лапад
2
позапържат, добавете гъбите, лапада и домата. Прибавете подправки по избор и ориза. Налейте вода (около 600 мл) и оставете ястието във фурната на...
Агнешко със спанак и ориз
се е варило месото. Оставя се за кратко да набъбне оризът. Спанакът се почиства и се нарязва на лентички. Зеленият лук се нарязва на ситно...
Агнешка Плешка с Ориз и Спанак
агнешка дреболия. Поръсвам с червен пипер, добавям бланширания спанак. Заливам със 160 мл пилешки бульон, задушавам на бавен огън, докато ...
Агнешки джолан с ориз и спанак
джоланите – сипете я също към ориза. Добавете вода в съотношение 1:6 /ориз и булгур: вода/ и сложете най-отгоре агнешки джолани. Всичко ...
Агнешки джолан с ориз и спанак
налейте вода - 2.5 части течност на 1 част ориз. Имайте предвид и останалото от печенето сосче. 5. Сипете ориза при джоланите, от които сте...
Печени агнешки ребра
Ребрата се нарязват на порции. Смесват се стритите на прах листенца розмарин и мащерка с червения и черния пипер. Месото се поръсва с...
Свински ребърца с ориз и спанак на фурна
омекнат. Добавете спанака и измития ориз. Разбъркайте. Гответе още 5 мин. Наредете ребърцата, като предварително сте ги сварили. ...
Мариновани Агнешки Ребра на Скара
намазват предварително нарязаните на порции и посолени агнешки ребърца. Овкусените ребърца се поставят в затворен съд и се слагат в ...
Печени агнешки ребра в масло
. Залейте ги със сместа магданоза, лука, чесъна, розмарина, галетата и останалото разтопено масло и печете във фурна при 240 градуса за 15-20 мин. ...
Агнешки Ребърца на Скара
препеченото агнешко става много сухо. След като извадите ребърцата, чак тогава ги посолете, никога преди това! Консумирайте топли в компания с ...
Агнешки Врат със Спанак
месото, добавя се спанакът, нарязан и леко задушен преди това (само в мазнина). Ври още 10 минути и се подправя с магданоза. Сервира се с кисело ...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: