Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Дреболии със Спанак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки Дреболии със Спанак

Агнешки Дреболии със Спанак

Открий всички 12 авторски предложения за агнешки дреболии със спанак в Gotvach.bg.
Агнешки дреболии със спанакАгнешки дреболии със спанакВ същия съд запържете за кратко агнешките дреболии и ги разбъркайте в тавата при спанака. Загрейте маслото и запържете в него брашното....
Задушени агнешки дреболииЗадушени агнешки дреболии
Измитите и нарязани на малки парчета дреболии изпържваме заедно със ситно нарязания лук в сгорещено масло....
Супа от агнешки дреболииСупа от агнешки дреболии
Супата с агнешки дреболии е много лесна и вкусна. Опитайте я и няма да съжалявате!...
Супа с агнешки дреболииСупа с агнешки дреболии
2
Супата с агнешки дреболии е вкусна и лесна....
Кавърма с агнешки дреболииКавърма с агнешки дреболии
4
Да ви е сладко с тази любима кавърма с агнешки дреболии!...
Супа от агнешки дреболииСупа от агнешки дреболии
Свалете от котлона и поднесете супата от агнешки дреболии с малко накълцан пресен магданоз....
Агнешки дреболии в гърнеАгнешки дреболии в гърне
Нарязвате на дребни парченца всички дреболии, сърце, бял и черен дроб, далак, бъбречета, чревца и шкембе....
Чорба от агнешки дреболииЧорба от агнешки дреболии
Дреболиите се попарват във вряла вода и се нарязват....
Агнешки дреболии по касапскиАгнешки дреболии по касапски
Добре почистените агнешки дреболии (без черния дроб) се нарязват на едри парчета и се сваряват в подсолена вода....
Агнешки дреболии с лукАгнешки дреболии с лук
Пресипваме в тава и запичаме дреболиите в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути....
Агнешки дреболии със заливкаАгнешки дреболии със заливка
В купа слагаме наситнените дреболии и ръсим с мащерка и джоджен, разбъркваме и ги оставяме настрана....
Ордьовър от агнешки дреболииОрдьовър от агнешки дреболии
Ястието се запича, като се внимавате дреболиите да не станат твърди. Поръсва се с черен пипер. Сервира се горещо....

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: