Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Дреболии с Масло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Супата с агнешки дреболии е много лесна и вкусна.
Опитайте я и няма да съжалявате!...

2

Останалия лук задушаваме в маслото, добавяме дреболиите и обелените и нарязани на ситно домати, продължаваме да задушаваме....

Добре почистените агнешки дреболии (без черния дроб) се нарязват на едри парчета и се сваряват в подсолена вода....

Нарязвате на дребни парченца всички дреболии, сърце, бял и черен дроб, далак, бъбречета, чревца и шкембе....

Сваряват се в подсолена вода заедно с нарязания на ситно зелен и кромид лук, пипера и маслото....

В същия съд запържете за кратко агнешките дреболии и ги разбъркайте в тавата при спанака. Загрейте маслото и запържете в него брашното....

Ястието се запича, като се внимавате дреболиите да не станат твърди.
Поръсва се с черен пипер. Сервира се горещо....

Готовите дреболии се изваждат от бульона да се отцедят малко и охладят, след което се нарязват на дребно....

В купа слагаме наситнените дреболии и ръсим с мащерка и джоджен, разбъркваме и ги оставяме настрана....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: