Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Дреболии с Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В мазнината леко се задушават нарязаните на филийки гъби. Прибавят се нарязаните на ситно чушлета, зелен лук, чесън и джоджен....

Измитите и нарязани на малки парчета дреболии изпържваме заедно със ситно нарязания лук в сгорещено масло....

Супата с агнешки дреболии е много лесна и вкусна.
Опитайте я и няма да съжалявате!...

Готовите дреболии се изваждат от бульона да се отцедят малко и охладят, след което се нарязват на дребно....

През това време се накълцват лука и гъбите. В дълбок тиган се загрява олио и първо се слага лукът, след 10-тина минутки и гъбите....

Ястието се запича, като се внимавате дреболиите да не станат твърди.
Поръсва се с черен пипер. Сервира се горещо....

Пресипваме в тава и запичаме дреболиите в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути....

Добре почистените агнешки дреболии (без черния дроб) се нарязват на едри парчета и се сваряват в подсолена вода....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: