Варен Ориз

Прегледай всички 24 избрани предложения за варен ориз в Готвач.бг.
Варен ориз с къри
Варен ориз с къри
Нарязваме ситно лука и го запържваме в олиото. Добавяме ориза и доливаме вода 4:1. След като водата заври, подправяме със солта, кърито и...
Варен ориз с грах
Варен ориз с грах
1
В дълбока тенджера слагаме ориза и граха. Заливаме сместа с 1500 мл вода, а когато заври, добавяме солта и пипера. На слаб огън досваряваме ...
Варен ориз със зеленчуци
Варен ориз със зеленчуци
1
Измийте ориза и загрейте около 100 мл олио в голяма тенджера. Запържете накълцания лук, а след малко добавете и ситно нарязания чесън, морковите...
Правилно варене на ориз
Правилно варене на ориз
15
Оризът се използва в кухнята на много народи. В повечето случаи оризът се вари. За да сварите правилно ориза, са ви необходими ...
Варена риба с ориз
Варена риба с ориз
1
от бульона и мазнината задушаваме ситно нарязания лук и моркова, прибавяме измития ориз, разбъркваме и когато оризът стане прозрачен, ...
Свински котлети с варен ориз
Свински котлети с варен ориз
Смесваме всичко без котлетите и ориза докато стане хомогенна смес. След това накисваме котлетите в маринатата да се овкусят и оставяме в...
Варен ориз със свинско месо
Варен ориз със свинско месо
готово, прибавяме нарязаните зелени подправки, черен пипер, сол, зелен лук (2-3 стръка нарязани), измит добре ориз (1ч.ч.) и олио (5-6 с.л.). При ...
Винено телешко с варен ориз
Винено телешко с варен ориз
ястието да къкри под капак до готовност на месото. Поднасяме с вече приготвения ориз....
Как да отслабнем с варен ориз?
Как да отслабнем с варен ориз?
. От значение е и колко точно ориз ще похапнете – съгласете се, че дори да е само варен ориз без сол и мазнина, ако изядете ...
Броколи с варен ориз и кашкавалена коричка
Броколи с варен ориз и кашкавалена коричка
ориза. Оставете ориза в тенджерата под капак за 10 минути, за да абсорбира всичката вода. В топлия варен ориз добавете ...
Кюфтета с варен ориз с доматен сос
Кюфтета с варен ориз с доматен сос
Почистваме и измиваме ориза. Слагаме го в тенджера заедно с 1 ч.ч. вода и малко сол. След завиране го варим 8 минути, след което още 2 на бавен...
Време за варене на различните видове ориз
Време за варене на различните видове ориз
, и се вари около 25 минути. Свареният кафяв ориз не е толкова мек, колкото свареният бял ориз. Оризът арборио е много мек и ...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: