Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варене на Ориз за Суши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Правилно варене на оризВарете ориза пет минути на силен огън.
След това намалете котлона до средно и варете две минути....
Тънкости при варене на черен ориз
Рецептите с черен ориз стават все по-популярни поради уникалните свойства на този продукт. Домакините, които не знаят как да готвят черен ориз...
Време за варене на различните видове ориз
При варене бланшираният ориз става бял. Бланшираният ориз е готов за около двадесетина минути. Зърната не се слепват....
Как да отслабнем с варен ориз
За да има пълен ефект тази напитка, трябва да се храните с прясна риба и морски деликатеси, варен ориз, обясняват специалистите....
Пролетни рулца със суши ориз и краставица
Пролетните рулца със суши ориз и краставица са много вкусни....
СушиСуши е най-известното японско ястие извън пределите на Япония, както и едно от най-популярните сред самите японци, които задължително го приготвят...
5
Суши ШийтакеВ тиган се слага да заври захарта, соевият сос, виното, след което го прибавете към сварения ориз и разбъркайте....
5
Маки Суши
По средата на пласта ориз се поставя тънко фитилче от рибата и се завива внимателно на руло....
Веган сушиСваряваме ориза и навиваме водораслите заедно със зеленчуци по избор - авокадо, краставици, моркови, чери домати, червено зеле, хумус и соев сос....
2
Хосомаки суши
Към сварения и охладен ориз добавих охладената марината и разбърках много добре.
Предварително си бях нарязала зеленчуците и сьомгата....
Нигири суши
Премиваме ориза с хладка вода за около 10-15 минути и го оставяме да се суши за около час. После го варим в похлупена тенджера.
Закипи ли водата...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: