Съвети за начинаещи, които приготвят хумус у дома
Кулинарни Съвети

Съвети за начинаещи, които приготвят хумус у дома

В последно време хумусa придобива изключителна популярност - всички го харесват и всички го искат на трапезата си. Мислите, че приготвянето на хумус е лесна работа, но то си им тънкости

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - Съвети и трикове при готвенето с медКулинарни Съвети

Съвети и трикове при готвенето с мед

18.02.2019

Медът е един изключително вкусен и универсален подарък от Майката Природа. Неговите приложения са практически безкрайни. Тук ще намерите съвети за използването на мед за различни цели и рецепти.

Кулинарни Съвети - Как да подобрим вкуса на ракията?Кулинарни Съвети

Как да подобрим вкуса на ракията?

17.02.2019

Няма по-вкусна храна от домашно приготвената! Същото е и с аператива. Ракиджиите обикновено държат на собствената си реколта и не признават купешката. Те обаче започват все по-често да подобряват вкуса на ракията.

Кулинарни Съвети - Тънкости при печенето на скараКулинарни Съвети

Тънкости при печенето на скара

17.02.2019

Печеното на скара винаги превръща и най-обикновеното месо в блажен специалитет за сетивата. Самата процедура не е особено трудна, но изисква някои съображения. Вижте тънкостите при печенето на скара в следващите редове.

Кулинарни Съвети - Нека да готвим с вино!Кулинарни Съвети

Нека да готвим с вино!

16.02.2019

Готвенето е процес на креативност, който се съчетава идеално с чаша вино. Но какво се случва, когато готвим с вино?

Кулинарни Съвети - Употреба на сусама в китайската кухняКулинарни Съвети

Употреба на сусама в китайската кухня

15.02.2019

Сусамът е едно от най-старите семена, познати на човека. Първите писмени сведения за сусам датират от 3000 г. пр. Хр. Вижте какво трябва да знаем за употреба на сусама в китайската кухня.

Кулинарни Съвети - Тайната на вкусния крем БрюлеКулинарни Съвети

Тайната на вкусния крем Брюле

12.02.2019

Крем Брюле – изисканият десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка и веднага ще искате да разберете тънкостите при правенето на Брюле

Кулинарни Съвети - Как лесно се бели ябълкаКулинарни Съвети

Как лесно се бели ябълка

12.02.2019

Ябълките са обичани от много хора, но не всички си представят как лесно да се обели ябълка. При липса на време всеки е раздразнен от факта, че обработката на ябълките отнема много от него, за да се обели и отдели сърцевината

Кулинарни Съвети - Ето как се пекат ябълкиКулинарни Съвети

Ето как се пекат ябълки

11.02.2019

Малко неща носят усещането за дом, като например сладкият аромат на канела, който се носи във въздуха, докато печем ябълки в кухнята. Вижте как се пекат перфектните ябълки

Кулинарни Съвети - Как да си приготвим най-вкусните стъклени нудълс?Кулинарни Съвети

Как да си приготвим най-вкусните стъклени нудълс?

10.02.2019

Стъклените нудълс са наричани още китайски вермичели или целуфанови нудълс. Те са направени от нишесте от зърна на боб Мунг или от нишесте от зелен грах. Съвети за тяхното приготвяне.

Кулинарни Съвети - Съвети при приготвяне на дребни рибиКулинарни Съвети

Съвети при приготвяне на дребни риби

10.02.2019

Не съдете по размера, дребните рибки също са предизвикателство за приготвяне в кухнята. Вижте някои съвети и начини за приготвяне на дребните рибки.