PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиОсновни правила при консервиране на грах
30 Септ.
Илияна Ангелова
Кулинарни СъветиГотвене с еритритол - идеи и дозиране
29 Септ.
Стоян Александров
Кулинарни СъветиКакво можем да си приготвим с хинап?
26 Септ.
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво трябва да знаем при брането на гъбиПреди да тръгнем за гъби, нужно е да знаем, че вкусното горско разнообразие изисква много опит и внимание, за да се различат характерните признаци които отличават ядливите от неядливите. Какво трябва да знаем при брането на гъби
26 Септ.
Как се прави перфектният стек без излишни подправки и маринатиПриготвянето на перфектния стек е изкуство, което не изисква сложни маринати и излишни подправки. Как се прави перфектният стек без излишни подправки и маринати
25 Септ.
Заместителите на истинския шоколадКои са заместителите на истинския шоколад? С какво можем да заместим истинския шоколад? Какви еквиваленти на шоколада съществуват?
19 Септ.
Как да приготвяме здравословни десерти с какаово маслоКакаовото масло е универсална съставка, която може да бъде използвана в различни видове десерти. Ето няколко идеи как да включите какаово масло в здравословното си меню
18 Септ.
Какви подправки се слагат на ребърцаНека влезем по-подробно в темата за това какви подправки се слагат на ребърца. Подправки за свински ребърца. Подправки за телешки ребърца. Подправки за агнешки ребърца
12 Септ.
Най-добрите маринати за ребърцаЗа да подготвите перфектната марината за подобряване вкуса на месото, е важно да познавате неговите специфики и характерни особености. Кои са най-добрите маринати за ребърца?
11 Септ.
Ориз Басмати или обикновен ориз - кой да изберем?Разлики между обикновен ориз и Басмати. В превод от хинди Басмати означава пълен с вкус. Сравняването на двата вида ориз - обикновен и Басмати, показва, че индийският вид е по-здравословен продукт и по-вкусен и полезен със. . .
10 Септ.
Как да си направим оранжева сладкарска боя с естествени продуктиОранжевата боя е една от най-често използваните в сладкарството, особено за декорация на есенни и празнични сладкиши. Как обаче да си направите оранжева боя с естествени продукти?
09 Септ.
Какво са полизахаридите и какво е тяхното действиеПолизахаридите са сложни въглехидрати, съставени от дълги вериги на монозахариди, свързани помежду си чрез гликозидни връзки. Какво представляват полизахаридите и какво е тяхното действие?
07 Септ.
Как да направим галет в три лесни стъпкиГалетите са прекрасна и значително по-лесна алтернатива на пая, когато, знаете, не ви се прави истински пай. Галетът може да е с ягоди, с праскови, с горски плодове, с боровинки или с джинджифил и круши. Как се прави галет?
04 Септ.
Как да си направим жълта сладкарска боя?Жълтата сладкарска боя е широко използван елемент в сладкарството, който добавя цвят и визуална привлекателност към различни десерти. Как да си направите жълта сладкарска боя? Природни източници на жълт пигмент
02 Септ.
Характеристики и кулинарна употреба на домати Розова магияХарактеристики на сорта Розова магия. Доматите Розова магия се отличават с характерния си розов цвят, който е резултат от специалния генетичен състав на плода. Кулинарна употреба на домати Розова магия.
21 Август
Съвети при готвенето в гърнеГотвенето в гърне е древна техника, която датира от хилядолетия и се използва в много култури по света. Предлагаме ви и някои съвети за готвене в гърне, които ще запазят целостта на съда
21 Август
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 110
Основни рецепти
15 329
20 807
Други