Как да разпознаем качественото масло?
Кулинарни Съвети

Как да разпознаем качественото масло?

Душата на кухнята и верен приятел по пътя към вкусната храна, маслото има много важно място в големия свят на готвенето. Как да различим качественото масло от не така хубавото?

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - Тези 3 храни изобщо не са толкова полезни, колкото си мислитеКулинарни Съвети

Тези 3 храни изобщо не са толкова полезни, колкото си мислите

23.03.2019

Широко разпространено е твърдението, че белите храни (бял ориз, бял хляб, бяла захар, бяло брашно и др. ) са вредни за здравето. Поради тази причина те са отлъчени от менюто на привържениците на здравословното хранене.

Кулинарни Съвети - Как да приготвим черен чай?Кулинарни Съвети

Как да приготвим черен чай?

22.03.2019

Черният чай трябва да се съхранява в стъклени или керамични съдове с плътни капаци, извън кухнята. Препоръчително е да се използва мека вода, без миризми и примеси.

Кулинарни Съвети - 5 вида сирена за ароматна супаКулинарни Съвети

5 вида сирена за ароматна супа

15.03.2019

Сиренето може да добави много вкус към супата, независимо дали ще е гарнитура или основна съставка. Има няколко съвета обаче, когато става въпрос за добавяне на сирене към супа. А ето и най-добрите сирена за супи

Кулинарни Съвети - Майсторски техники за готвене на месотоКулинарни Съвети

Майсторски техники за готвене на месото

08.03.2019

Месото е неизменна част от трапезата на голяма част от хората по света. То е любимо ястие на мнозина и въпреки това приготвянето на апетитното парче месо изглежда като мисия невъзможна.

Кулинарни Съвети - Как да приготвим лещаКулинарни Съвети

Как да приготвим леща

03.03.2019

Лещата е високопротеинов, богат на фибри продукт, който се готви бързо и не изисква предварително накисване като други зърна. Следващите инструкции и съвети при готвене на леща са за основния кафяв сорт леща.