Празнична Трапеза

Празнична Трапеза

Празнична Трапеза от българската и интернационална кухня. Разгледай нашите предложения за празнична трапеза.
Идеи за мезета за празнична трапезаИдеи за мезета за празнична трапезаКонсумацията на мезето е удоволствие за гостите, защото с него започва всяка празнична трапеза. Въпросът какво да бъде мезето, тънко или дебело да се нарежат съставките, които оформят цялата композиция
Какво трябва да има на новогодишната трапеза?Какво трябва да има на новогодишната трапеза?Новогодишната трапеза включва най-различни неща – идеята е да има отрупана маса с всякакви вкусни ястия. Изобилието на новогодишната трапеза орисва цялата следваща година да ни върви по този начин – да има по много.
Идеи за празнично печеноИдеи за празнично печено
30 Дек.
Ники
Както всички знаем, менюто в тези празнични дни е доста разнообразно. А трапезата не би била пълна без вкусно свинско печено под различни форми. Вижте нашите вкусни идеи за празнично печено, които са класика в жанра
Идеи за новогодишно меню за малко париИдеи за новогодишно меню за малко париНовогодишната трапеза е трудна за приготвяне, особено ако не знаете какво да сготвите. Специално за вас подбрахме изпитани рецепти за Нова Година. Вижте тези перфектни идеи за новогодишно меню за малко пари - вкусно и умно!
За Стефановден подредете на трапезата месни ястияЗа Стефановден подредете на трапезата месни ястияСтефановден е последният християнски празник от годината. Приготвят се основно местни ястия, които да се подредят на трапезата. Задължителни на трапезата на Стефановден са свинското със зеле и баницата с месо.
Идеи за ефектни коледни салатиИдеи за ефектни коледни салатиВсяка домакиня иска да изненада приятно своите гости за Коледа и Нова година. Ето идеи за ефектни коледни салати. Опитайте тези красиви салати за Коледа и Нова година.
Бъдни вечер е!Бъдни вечер е!В някои краища на страната ни Бъдни вечер се нарича Малка Коледа, Вечерня, Неядка и Кадена вечеря. Бъдни вечер е посветен на семейството, дома и огнището.
Ошав за Бъдни вечерОшав за Бъдни вечерСтава сравнително лесно, не са ви необходими много продукти, освен това е вкусен и има доста добри диетични качества. Хубаво е щом сте решили да го правите в домашни условия, да го приготвяте 1 – 2 дена преди самия празник.
Как да подредим масата за Бъдни вечерКак да подредим масата за Бъдни вечерАко покривката е достатъчно цветна, няма да са нужни кой знае какви приготовления и украси. Сложете свещ в средата на трапезата, салфетки - тази аранжировка е достатъчна.
Топ 11 на любимите ни постни ястия за Бъдни вечерТоп 11 на любимите ни постни ястия за Бъдни вечерБъдни вечер е на прага ни. Ако още не сте избрали какво да сложите на трапезата, припомнете си любимите на българите постни ястия за Бъдни вечер, за да не пропуснете нещо важно за трапезата преди Коледа
Вкусни плънки за Коледната пуйкаВкусни плънки за Коледната пуйкаПреди пуйката да бъде напълнена и приготвена за трапезата на Коледа, трябва да я подготвим, което не е особено лесна задача. Предлагаме ви интересна идея за плънка с кайма за коледна пуйка
Предложения за празнични ястияПредложения за празнични ястия
21 Дек.
Ники
Пълната празнична трапеза е мястото, което събира малки и големи около вкусни коледни гозби. Ще ви представим няколко предложения за празнични ястия, с които може да посрещнете своите гости.