gotvach.bg»Статии»PR Публикации
PR Публикации

PR Публикации

PR публикации и статии от България и света. Публикувай твоята пиар статия в Готвач.бг, възползвай се от нашата аудитория! Желаеш да публикуваш PR публикация в сайта? Виж условията и предимствата тук.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оризът - различни видове, различно приготвянеОризът - различни видове, различно приготвяне
21 Ноем.
Оризът съществува в толкова много вариации и разновидности, че едва ли ще му стигне времето на човек да ги изброи, да ги прочете и да ги запомни. Ето кратка селекция на някои видове ориз, които със сигурност трябва да се опитат
Соевият сос: Няколко съвета как да го изберемСоевият сос: Няколко съвета как да го изберем
11 Ноем.
Соевият сос е един от най-популярните сосове в света. Но как да се ориентираме какво да купим в цялото изобилие от продукти на щанда? И как можем да сме сигурни, че продуктите, които сме избрали, са истински?
Наздраве за страхотната вечеря! 6 тайни в готвенето с виноНаздраве за страхотната вечеря! 6 тайни в готвенето с вино
08 Ноем.
Сред важните правила при готвенето с вино е и това да заложите на подходящото съчетание. Едно от основните изисквания към виното при готвене, е то да е хубаво.
Терияки - класиката на японската кухняТерияки - класиката на японската кухня
05 Ноем.
Соевият сос Терияки е синоним на японската кухня. Той е нещо като пицата за Италия или синьото сирене за Франция. Ароматен и вкусен, както подобава на истинския соев сос, Терияки е черешката на тортата за. . .
Schweppes - свежа оригиналност от 1783 годинаSchweppes - свежа оригиналност от 1783 година
22 Август
От създаването си до днес Schweppes е синоним на свежест и на оригиналност, от която всеки има нужда. Днес Schweppes е на най-видимо място по рафтовете на всеки супермаркет, и важен елемент от нощния живот
Истинският кроасан с масло, който се топи в устатаИстинският кроасан с масло, който се топи в устата
31 Март
Кроасанът - един от сладките френски грехове, които много от добрите майстори продължават да правят с масло. За тях и днес тайната на автентичния кроасан се заключава в три думи: масло, масло и масло.
Domved.bg - всичко от което се нуждае вашият домDomved.bg - всичко от което се нуждае вашият дом
25 Януари
1
Всеки един дом се нуждае от допълнително обзавеждане и модерни уреди, за да бъде още по-специален. За обзавеждането на дома и по-специално кухнята, може да се доверите на сайта Domved. bg.
Гордън Рамзи - от стадиона до кухнятаГордън Рамзи - от стадиона до кухнята
14 Януари
Гордън Рамзи е световноизвестен кулинар от десетилетия, но последните години са особено успешни за него. Шоутата му се предават в редица страни, а бизнес начинанията му никнат във все повече места по света
Tescoma - всичко необходимо за вашата кухня!Tescoma - всичко необходимо за вашата кухня!
26 Септ.
Сгответе любимото ястия с най-добрите прибори, предлагани на пазара! С магазин Дребисимо и Тескома за повече удоволствие по време на готвене.
Защо се храним 3 пъти на ден?Защо се храним 3 пъти на ден?
12 Юли
От малки знаем, че има три основни хранения - закуска, обяд и вечеря. Но от къде идва това правило и дали днес е все още валидно?
Френска или Италианска кухняФренска или Италианска кухня
25 Юни
Съществена част от френската кухня, предназначена да впечатли туристите, е по рецепти и менюта, запазени от някогашните кралски дворове. Италианската кухня е популярна по цял свят, а ястията навсякъде се предлагат като специалитети.
Какво означава продукт със Защитено географско указание и по БДС?Какво означава продукт със Защитено географско указание и по БДС?
15 Април
Продукт със защитено географско указание е този, който е произведен в район или местност, чието наименование се използва за означаването му, и който притежава специфично качество, известност или други характеристики, които могат да се отдадат на произхода