PR Публикации

PR Публикации

PR публикации и статии от България и света. Публикувай твоята пиар статия в Готвач.бг, възползвай се от нашата аудитория! Желаеш да публикуваш PR публикация в сайта? Виж условията и предимствата тук.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Този уикенд Казанлък организира фестивал на розетоТози уикенд Казанлък организира фестивал на розето
07 Юни
За четвърта поредна година в град Казанлък ще се организира фестивал на розето, където винари ще предложат най-доброто от последната си реколта.
Деси Банова - факир в кубинската кухняДеси Банова - факир в кубинската кухня
28 Март
Посланичката на Куба призна Деси Банова и Гери Дончева за факири в кубинската кухня, а Мис Силикон победи с любимия коктейл на Хемингуей.
С ориз Баланс от Крина традиционното е и здравословноС ориз Баланс от Крина традиционното е и здравословно
18 Февр.
Ориз Баланс се сварява за същото време като белия, вкусен е и полезен. С него може да се приготвят традиционни ястия, като същевременно се грижим семейството ни да се храни пълноценно.
Кухни в Пловдив осигуряват безплатен обяд за беднитеКухни в Пловдив осигуряват безплатен обяд за бедните
17 Дек.
12 кухни в Пловдив от днес до началото на април ще раздават всеки ден безплатен обяд на безработните, социално слабите, самотните майки и пенсионерите в града.
Полезно хранене и кулинарни битки в Интер ЕкспоПолезно хранене и кулинарни битки в Интер Експо
23 Окт.
На 8 и 9 ноември 2013 г. в Интер Експо Център – София, вниманието на много хора ще привлече COOLinar - случващо се за първи път събитие, посветено на любовта към добрата храна и напитки.
Домашни рецепти с ЙолиДомашни рецепти с Йоли
16 Окт.
3
Домашни рецепти с Йоли е посветено на домашно приготвената храна и уюта, който тя създава.
Кой ще е българският професионален готвач №1?Кой ще е българският професионален готвач №1?
15 Окт.
Кой българин ще ни представи на най-престижното състезание за професионални готвачи в света? От 6 до 9 ноември по време на 13-ото издание на СИХРЕ в Интер Експо Център – София ще се проведат националните квалификации
Състезания и кулинарни битки в Интер Експо ЦентърСъстезания и кулинарни битки в Интер Експо Център
09 Окт.
Тази есен ще бъде наситена със събития в хранително-вкусовия бранш. От 6 до 9 ноември 2013 г. в Интер Експо Център - София ще бъдат проведени международните специализирани изложби
Родните храни в световната Съкровищница на вкусовеРодните храни в световната Съкровищница на вкусове
11 Септ.
Българската кухня вече участва в световната Съкровищница на вкусовете с четири суперхрани, които прославят богатия вкус и аромат на традиционната българска кулинария.
Калкан на корем в социалните кухни в БургасКалкан на корем в социалните кухни в Бургас
09 Май
Цели 250 кг калкан от незаконен, бракониерски риболов получи Социален патронаж в общината Бургас. С това количество черноморска деликатесна риба може да се изхранят 400 социално слаби.