Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Как да приготвим домашни солети?Как да приготвим домашни солети?На вашето внимание - лесна и вкусна рецепта за домашни солети, която всички ще харесат. Приготвянето на домашни долети е лесна и забавна задача, с която може да вложите и творчество
Идеи за ордьоври от грахИдеи за ордьоври от грахАко и вие се чудите какви ордьоври да поднесете на гостите си, тогава днес ще ви предложим няколко свежи идеи с грах, които са едновременно много вкусни, но и лесно за приготвяне.
Идеи за ястия с туршияИдеи за ястия с туршияПредлагаме ви 2 уникални рецепти за ястия с туршия от кухнята на баба. Гарантираме, че вкусът на тези гозби с туршия ще ви допадне на 100 процента, а всички знаем, че селските ястия на трапезата внасят комфорт в дома
Любимите сарми на поколения българиЛюбимите сарми на поколения българи
02 Януари
Ники
Начините за приготвяне на зелеви сарми са доста разнообразни както в пълнежа, така и самата им основа. Като за начало ще започнем с едни истински и блажни сарми, ще минем през любимите класически зелеви сарми и ще. . .
Идеи за вкусен ошавИдеи за вкусен ошавОшавът може да се приготви от различни плодове, но най-често се прави от ябълки, стафиди, круши, дренки, сини сливи и кайсии. Класическа рецепта за вкусен ошав, както и една по-различна рецепта за ошав
Коледни десерти, в които децата ви ще се влюбят (СНИМКИ)Коледни десерти, в които децата ви ще се влюбят (СНИМКИ)Вижте идеи за забавни коледни десерти, които децата ви ще обикнат на мига.
Солени вкусотии с житоСолени вкусотии с житоТези солени рецепти с жито са едновременно полезни, икономични и много вкусни. Освен вкусни салати с жито, знаете ли традиционно в Троянския край се предлага едно уникално солено мезе за ракия, което се прави от жито
Зимните салати с праз - постни и страшно апетитни!Зимните салати с праз - постни и страшно апетитни!За салатата ще са ви необходими повечко зеленчуци – богатата рецепта прави салатата подходяща и за гарнитура на риба или меса, които са печени на скара.
Идеи за изискани постни ястияИдеи за изискани постни ястияЩе ви покажем как можете да приготвите празнична трапеза по време на пости или за хора, които не обичат месо. Това са няколко вкусни идеи за изискани постни ястия.
Вкусни постни ястия на фурнаВкусни постни ястия на фурнаПо света има безброй вкусни постни ястия на фурна, които бихме могли да ви изброим. В следващите редове вижте няколко идея за страхотни постни ястия, приготвени на фурна:
В деня на любимия ни сладкиш: Апетитни рецепти за брауни!В деня на любимия ни сладкиш: Апетитни рецепти за брауни!Тайните за приготвянето на качествен и вкусен брауни са няколко. На първо място са продуктите – те трябва да са хубави и качествени. Шоколадът, който се използва, трябва да е висококачествен и натурален.
Мисия възможна: Захарен памук!Мисия възможна: Захарен памук!Всеки добър готвач би могъл поне веднъж в живота си да се заеме с правенето на захарен памук. Удоволствието от успеха на мисията е невъобразимо и всъщност е по-лесно, отколкото изглежда.