Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Вкусни изкушения с орзоВкусни изкушения с орзоОрзото, най-просто казано, представлява паста, която има формата на ориз. Вижте няколко идеи с орзо. Тези рецепти с орзо са вкусни и ароматни!
Най-добрите рецепти за мусакаНай-добрите рецепти за мусака
05 Август
2
Жана Г.
Мусаката е вкусно ястие, което е подходящо за зимния сезон, тъй като е топло и засищащо. Гръцката мусака е много вкусна, защото съдържа много различни зеленчуци.
Вкусни ястия с бок чойВкусни ястия с бок чойВсе по-често от цял свят в нашите магазини пристигат екзотично плодове и зеленчуци, за които дори не сме и чували. Такъв е и случаят с бок чой. Вкусни ястия с бок чой.
Вкусни рецепти с боб адзукиВкусни рецепти с боб адзукиБоб адзуки е познат още като червен азиатски боб. Той е популярен в Япония, където се използва за приготвяне на червена бобова паста. Перфектен е за салати, ястия с ориз и много други.
Екзотични ястия с лимонова треваЕкзотични ястия с лимонова треваЛимоновата трева има ясно изразен лимонов аромат и е много популярна в страните от Югозападна Азия. Екзотични ястия с лимонова трева.
Кулинарна употреба на арарутКулинарна употреба на арарутМалцина са чували думата арарут, а тези, които все пак са я доловили отнякъде, нямат ни най-малка представа какво е това. Кулинарна употреба на арарут.
Пет идеи за летни смутитаПет идеи за летни смутитаТук ще намерите пет лесни рецепти за вкусни и питателни смутита, които без проблем може да си приготвите у дома. Поглезете се с нашите идеи за летни смутита.
Вкусни и полезни варианти на закуска с чиаВкусни и полезни варианти на закуска с чиаСемената чия са изключително полезни, богати са на ценни витамини и минерали. В следващите редове вижте няколко варианта за вкусни и полезни закуски с чиа:
Свежи салати с кресонСвежи салати с кресонКресонът или както е по-известен у нас – пореч, е растение, изключително богато на витамин C, провитамин A, калий и желязо. Свежи салати с кресон:
Ароматни ястия с маточинаАроматни ястия с маточинаПригответе ароматни ястия с маточина. Рецептите с маточина са много вкусни. Маточината е диво растение, което може да се култивира и отглежда в домашната градина.
Салати с рукола от цял святСалати с рукола от цял святСалатите от рукола са разнообразни – могат да се поднесат в комбинация с най-различни продукти, например каперси, кедрови ядки и др. Предлагаме ви три рецепти за салата с рукола от различни страни по света
Балканско Мохито: Вижте как се прави най-освежаващият летен коктейлБалканско Мохито: Вижте как се прави най-освежаващият летен коктейлЕквивалент на оригиналното Мохито, който е дори още по-освежаващ, можете да си направите и в домашни условия, при това с една много интересна българска подправка. Как да си направите балканско Мохито?