Хранене при проблеми

Хранене при Здравословни Проблеми

Хранителни режими и диети при здравословни проблеми и проблеми със стомаха. Как да се храним, за да бъдем здрави - на какво да наблягаме и какво да избягваме. Ако страдате или имате опасения от определено заболяване, при избора на диета обезателно се посъветвайте със специалист в областта!
Яж тези 7 храни вечер, за да отслабнешЯж тези 7 храни вечер, за да отслабнешОказа се, че тезата, че храненето за отслабване не включва вечеря, е мит. И ако искате да поддържате фигурата си, има списък с храни, които е препоръчително да консумирате вечер. Яж тези 7 храни вечер, за да отслабнеш
Храните естествени антидепресантиХраните естествени антидепресантиВижте кои са някои от най-ефективните храни естествени антидепресанти и се опитвайте да ги включвате в менюто си ежедневно. Тези натурални антидепресанти са безценен помощник в борбата с тревожността
Здравословни рискове от маниокаЗдравословни рискове от маниока
27 Септ.
Марина
Трябва да се знае, че рисковете от консумацията на маниока са големи, защото ако не бъде приготвен правилно, става отровен.
Есенна доза витамини за тялотоЕсенна доза витамини за тялотоС какви витамини да заредим тялото си на прага на есента, за да можем да го подготвим имунитета си за предстоящите атаки на вирусите. Тези важни витамини минимизират въздействието на есенните вируси
Как да балансираме киселинността в стомахаКак да балансираме киселинността в стомахаПромените в начина на живот, както и подобряването на диетата могат да спомогнат за увеличаване и балансиране на нивата на стомашната киселина. В тази статия ще ви дадем няколко съвета, за да си помогнете сами.
Храни, които намаляват симптомите на артритХрани, които намаляват симптомите на артритАртритът е възпалително заболяване, което е съпроводено с подуване и болка в ставите. Храни, които намаляват симптомите на артрит:
Храни, които са полезни при възпаление на ставитеХрани, които са полезни при възпаление на ставитеВъзпалението на ставите може да бъде изключително болезнено преживяване. За възпалени стави най-честа причина са различните разновидности на артрита. Ето храните, които могат да облекчат възпалението в ставите
Как захарта вреди на кожата ти?Как захарта вреди на кожата ти?Всички искате красива и млада кожа. А знаете ли колко много вреди захарта на кожата? Как да се откажем от захарта и да имаме красива кожа? Разберете повече за вредите от захарта за кожата.
Хематиново и нехематиново желязо! Каква е разликатаХематиново и нехематиново желязо! Каква е разликатаХематиново и нехематиново желязо - разликата между двете е важна, за да направите добър избор спрямо продуктите, които са източници на желязо за тялото. Хематиновото желязо се усвоява по-добре от нехематиновото и. . .
Рестартиране на метаболизмаРестартиране на метаболизмаАко и вие имате проблеми с теглото и се мъчете да свалите излишните килограми, но не се получава, тогава може би е време да помислите за рестартиране на метаболизма. Съвети за рестарт на обмяната на веществата
Прекалена консумация на мляко - вижте какви са последиците!Прекалена консумация на мляко - вижте какви са последиците!Известно е, че млякото предпазва костите от фрактури, тъй като съдържа витамин D. Но прекомерният прием на мляко може да бъде опасен за здравето. Прекалена консумация на мляко - вижте какви са последиците!
Храни, предизвикващи киселиниХрани, предизвикващи киселини
30 Юли
1
Admin
Киселините в храносмилателния канал са често срещано явление. Ако спадате към групата на предразположените към това състояние хора - ограничете приема на храни, предизвикващи киселини.