Хранене при проблеми

Хранене при Здравословни Проблеми

Хранителни режими и диети при здравословни проблеми и проблеми със стомаха. Как да се храним, за да бъдем здрави - на какво да наблягаме и какво да избягваме. Ако страдате или имате опасения от определено заболяване, при избора на диета обезателно се посъветвайте със специалист в областта!
Подходящи храни при настинкаПодходящи храни при настинкаПри настинка не бива да държим организма без храна. Храната му е необходима, за да поддържа имунната си система силна, която да може да се справи леко и бързо с настинката. Най-добрите храни при настинка
Алергия към соя - какво трябва да знаемАлергия към соя - какво трябва да знаемСоята представлява една от най-здравословните храни. Тя обаче спада и към храните, предизвикващи алергии най-често. Ето какво трябва да знаете за алергията към соя. Симптоми при алергия към соеви продукти.
Най-добрите храни, които помагат при настинка и грипНай-добрите храни, които помагат при настинка и грипЕто това са задължителните храни при настинка и грип. Грижете се за здравето ви, консумирайки достатъчно от тези полезни храни, които ще ви помогнат както в профилактиката, така и при лечението на настинките и грипа
Храни със затягащ ефектХрани със затягащ ефектНякой храни имат затягащ ефект и се препоръчват за консумация при диария. При разстройство трябва да се храним с по-малки количества храна, но по-на често. Избирайте продукти от този списък с храни със затягащ ефект
Алергия към риба - това трябва да знаетеАлергия към риба - това трябва да знаетеАлергията към риба е една от най-тежките. При алергията към риба се получава алергична реакция към определен протеин. Причини за алергия към риба. Симптомите при алергия към риба
Алергия към пшеница - какво трябва да знаемАлергия към пшеница - какво трябва да знаемАлергията към пшеницата е често срещана. Алергията към пшеницата се проявява обикновено секунди или минути след хранене. Вижте повече:
Победете целулита с правилно храненеПобедете целулита с правилно храненеЦелулитът днес измъчва не само зрелите жени, но и много млади момичета, заради неправилното хранене. За да се отървете от портокаловата кожа, трябва да коригирате начина си на хранене.
За алергията към фъстъциЗа алергията към фъстъциФъстъците са едни от най-разпространените алергени. Алергична реакция може да се получи след консумация на фъстъци, докосване до тях, приемане на лекарства.
Алергия към лукАлергия към лукАлергията към храна е резултат от грешка на имунната система. Алергията към лук е рядко срещана, но все пак се наблюдава при някои хора.
Плодове и зеленчуци, богати на калийПлодове и зеленчуци, богати на калийИзточниците с най-много калий са картофите, доматите, сушени люти чушк. Храни и подправки богати на калий, които можем само да препоръчаме.
Има ли рискове от комбинацията яйца и рибаИма ли рискове от комбинацията яйца и рибаМожем ли да ядем риба и яйца? Крие ли рискове за здравето консумирането на риба с яйца? Какви са възможните вреди от яденето на риба и яйца едновременно?
Най-добрите антистрес чайовеНай-добрите антистрес чайовеДобавете изброените тук вълшебни билки към обикновен или зелен чай, за да преборите стреса. Експериментирайте и се наслаждавайте, докато консумирате тези полезни антистрес чайове