gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно
Кое за какво е полезно

Кое за какво е полезно

Полезни материали за ползата и вредата на хранителните продукти, подравки, витамини и минерали. Вижте кои продукти за какво са полезни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Tоп 30 храни според ДюканTоп 30 храни според ДюканД-р Пиер Дюкан прави списък на 30-те топ храни, с които всеки спокойно може да се храни, без да напълнява. Подбрани са само изключително полезни за организма и тялото храни, които Дюкан позволява
Невероятните ползи от пиенето на чайНевероятните ползи от пиенето на чайКафето съдържа нужното ни количество кофеин, което ни събужда, но чаят винаги ще бъде по-разумният избор. Защо е така и какво представлява чаят като напитка?
Защо е толкова полезен черният чайЗащо е толкова полезен черният чайЧерният чай е изключително полезна напитка. Това е в резултат на ценните съставки, които се откриват в него. Ето за какво е полезен черния чай.
Природосъобразно храненеПриродосъобразно хранене
01 Дек.
Румина
Природосъобразното хранене е свързано не с това какво се яде, а как. Ако искате да се радвате и наслаждавате на живота, яжте жива храна. Ако се приемат 2 концентрирани храни едновременно, те ще загният в стомаха.
Цейлонски чай - как се приготвя и какви са ползитеЦейлонски чай - как се приготвя и какви са ползитеЦейлонският чай е и силен антиоксидант. Той се бори ефективно срещу натрупалите се в организма ви токсини в следствие на мръсния въздух и лоша храна. Ползи на Цейлонски чай. Приготвяне на Цейлонски чай
За какво е полезно растението алое вера?За какво е полезно растението алое вера?Алое вера е растение, което влиза в семейство Асфроделови. То е добре познато на хора, които са фенове на билковата медицина. За какво е полезно растението алое вера?
Листа от къпини – ползи и приложениеЛиста от къпини – ползи и приложениеЛистата на къпината съдържат много флавоноиди, аминокиселини, органични киселини, танини, органични и етерични масла, витамините А, В, С и Е, както и калций, калий, цинк, мед и фосфор. Листа от къпини – ползи и приложение.
Здравословни ползи от консумацията на зелен бобЗдравословни ползи от консумацията на зелен бобЗеленият фасул е нискокалорична храна, без наситени мазнини, а по хранителната си стойност е близо до месото. Здравословни ползи от консумацията на зелен боб:
Хранителна стойност и ползи на гъшите яйцаХранителна стойност и ползи на гъшите яйцаЗа разлика от пилешките, гъшите яйца не бива да се консумират сурови заради опасността от салмонела и други бактерии. Гъшите яйца са богати на протеини. Хранителни стойности на гъшите яйца
Ползи и вреди от употреба на ленено семеПолзи и вреди от употреба на ленено семе
24 Ноем.
12
Наистина ли лененото семе е новата храна чудо? Разгледайте ползите от лененото семе и кога, и как да го използвате.
Принципи и аспекти на здравословното храненеПринципи и аспекти на здравословното хранене
24 Ноем.
Румина
Най-важните общи принципи и аспекти на здравословното хранене са задължителни за всеки, който уважава тялото и здравето си. Ако се стараете да следвате принципите на здравословното хранене, то би трябвало да
Ползи от различните видове чайПолзи от различните видове чайНякои го предпочитат сутрин, други го пият по няколко пъти на ден, а трети го използват като успокояващ ритуал преди лягане. От хилядолетия чаят е една от най-предпочитаните напитки в света.