Каква е разликата между обикновена сметана, бита сметана, заквасена сметана и сладкарска сметана?
Кулинарни Съвети

Каква е разликата между обикновена сметана, бита сметана, заквасена сметана и сладкарска сметана?

Сметаната може да се добави към дадено ястие или сладкиш под различна форма. Тук ще разберете каква е разликата между обикновена сметана, бита сметана, заквасена сметана и сладкарска сметана?

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - Най-подходящите билки и подправки за да бъдете добър хлебопекарКулинарни Съвети

Най-подходящите билки и подправки за да бъдете добър хлебопекар

26.02.2019

Когато приготвяте продуктите си за домашно печен хляб, ще откриете, че билките и подправките могат да бъдат много полезни. На вашето внимание - подправките и семената, без които не може да мине истинският домашен хляб

Кулинарни Съвети - Костен бульон: Как да го направите и 6 причини, поради които ви трябваКулинарни Съвети

Костен бульон: Как да го направите и 6 причини, поради които ви трябва

25.02.2019

Костният бульон набира все по-голяма популярност, особено сред привържениците на здравословното хранене. Ето и 6 причини, поради които е хубаво да пиене бульон от кости, и как да го приготвим

Кулинарни Съвети - Как да изчистим решетките на абсорбатора?Кулинарни Съвети

Как да изчистим решетките на абсорбатора?

21.02.2019

Използвайки евтини и достъпни средства, можете с лекота да почистите решетката на абсорбатора в кухнята от наслоените мазнини. С тях ще постигнете желания ефект.

Кулинарни Съвети - Съвети за начинаещи, които приготвят хумус у домаКулинарни Съвети

Съвети за начинаещи, които приготвят хумус у дома

19.02.2019

В последно време хумусa придобива изключителна популярност - всички го харесват и всички го искат на трапезата си. Мислите, че приготвянето на хумус е лесна работа, но то си им тънкости

Кулинарни Съвети - Съвети и трикове при готвенето с медКулинарни Съвети

Съвети и трикове при готвенето с мед

18.02.2019

Медът е един изключително вкусен и универсален подарък от Майката Природа. Неговите приложения са практически безкрайни. Тук ще намерите съвети за използването на мед за различни цели и рецепти.

Кулинарни Съвети - Как да подобрим вкуса на ракията?Кулинарни Съвети

Как да подобрим вкуса на ракията?

17.02.2019

Няма по-вкусна храна от домашно приготвената! Същото е и с аператива. Ракиджиите обикновено държат на собствената си реколта и не признават купешката. Те обаче започват все по-често да подобряват вкуса на ракията.

Кулинарни Съвети - Тънкости при печенето на скараКулинарни Съвети

Тънкости при печенето на скара

17.02.2019

Печеното на скара винаги превръща и най-обикновеното месо в блажен специалитет за сетивата. Самата процедура не е особено трудна, но изисква някои съображения. Вижте тънкостите при печенето на скара в следващите редове.

Кулинарни Съвети - Нека да готвим с вино!Кулинарни Съвети

Нека да готвим с вино!

16.02.2019

Готвенето е процес на креативност, който се съчетава идеално с чаша вино. Но какво се случва, когато готвим с вино?

Кулинарни Съвети - Употреба на сусама в китайската кухняКулинарни Съвети

Употреба на сусама в китайската кухня

15.02.2019

Сусамът е едно от най-старите семена, познати на човека. Първите писмени сведения за сусам датират от 3000 г. пр. Хр. Вижте какво трябва да знаем за употреба на сусама в китайската кухня.

Кулинарни Съвети - Тайната на вкусния крем БрюлеКулинарни Съвети

Тайната на вкусния крем Брюле

12.02.2019

Крем Брюле – изисканият десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка и веднага ще искате да разберете тънкостите при правенето на Брюле