Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Характеристики на говеждото месо Вагу (Wagyu)Характеристики на говеждото месо Вагу (Wagyu)
31 Юли
Говеждото месо Вагу от породата животни Wagyu отговаря на най-високите изисквания за качество на месото на един пазар, правилата на който се определят от масовото производство на този вид месо. Характеристики на говеждото месо Вагу (Wagyu).
Тайната на сочните пържоли на скараТайната на сочните пържоли на скара
25 Юли
За мнозина скарата е символ на лято и добри времена с приятели и семейство, а сочните пържоли са централната част на всяко скара събитие. Ето каква е тайната за перфектните сочни пържоли на скара
Предимства на пастата от твърда пшеницаПредимства на пастата от твърда пшеница
15 Юли
Предимства на пастата от твърда пшеница. Разлики между твърда и мека пшеница. Начин на приготвяне на паста от твърда пшеница. Противопоказания за консумация на паста от твърда пшеница
Кулинарна употреба на козе сиренеКулинарна употреба на козе сирене
12 Юли
Употребата на козето сирене в кулинарията се определя от неговите характеристики и ползи, както и от вкусовите му качества. Кулинарна употреба на козе сирене. Козето сирене с плесен пък върви много с вино - Шардоне. . .
Как да направим домашна лютеница - ръководство за начинаещиКак да направим домашна лютеница - ръководство за начинаещи
08 Юли
Ето как да си направим домашна лютеница. Подготовка на съставките за домашна лютеница. За приготвянето на домашна лютеница ще ви трябват следните съставки
Как се консервират и стерилизират миди?Как се консервират и стерилизират миди?
28 Юни
Консервирането и стерилизирането на миди е процес, който позволява запазването на този морски деликатес за по-дълго време, като същевременно се съхраняват неговите хранителни качества и вкус.
Как да си направим зелена сладкарска боя в домашни условияКак да си направим зелена сладкарска боя в домашни условия
26 Юни
Домашната зелена сладкарска боя е чудесен начин да добавите естествен и жив цвят на вашите десерти, без да използвате изкуствени оцветители. Как да си направим зелена сладкарска боя?
Класически кокоски - история и как се приготвятКласически кокоски - история и как се приготвят
25 Юни
Една от основните причини за популярността на кокоските е тяхната универсалност. Приготвянето на кокоските е лесно и бързо, което ги прави идеален десерт за заети домакини или гости. Класическа рецепта за кокоски
Как да си направим червена сладкарска боя в домашни условияКак да си направим червена сладкарска боя в домашни условия
17 Юни
Съхранение и употреба на червена сладкарска боя. Приложение на червената сладкарска боя. Ето как да си приготвите домашна червена сладкарска боя. Домашната червена сладкарска боя може да се използва в множество рецепти
Подходящи подправки за тофуПодходящи подправки за тофу
16 Юни
Тофуто е популярен избор за храна сред вегетарианци и вегани, но и сред всички, които искат да се хранят здравословно. Подходящи подправки за овкусяване на тофу.
С какво да съчетаем пържени тиквичкиС какво да съчетаем пържени тиквички
14 Юни
Хрупкавите отвън и меки отвътре, тиквички предлагат лек и приятен вкус, който лесно се комбинира с разнообразни храни и напитки. С какво да съчетаете пържените тиквички? Сосове за съчетаване с пържени тиквички
Как се прави суши - наръчник на новакаКак се прави суши - наръчник на новака
11 Юни
Приготвянето на суши у дома може да бъде едновременно забавно и полезно занимание. Първата стъпка към успешното приготвяне на суши е изборът на качествени съставки. Варене на ориз за суши. Навиване на суши
Как се прави бананов хляб - наръчник на новакаКак се прави бананов хляб - наръчник на новака
10 Юни
Когато приготвяте бананов хляб за първи път, има няколко съвета, които могат да ви помогнат да постигнете перфектен резултат. Подготовка на сместа за бананов хляб. Печене на банановия хляба