PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКакво да си приготвим с пшеничен грис?
26 Окт.
Виктория Нейкова
Кулинарни СъветиТайната на вкусните канелони
25 Окт.
Илияна Ангелова
Кулинарни СъветиКак да съхраняваме и замразяваме пачи крак
22 Окт.
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарна употреба на уасаби: към кои ястия може да се добавяУасаби, наричан още японски хрян, корен с остър и пикантен вкус, който придава уникален вкус и силен аромат на ястията. От него се прави зелена паста, известна и като уасаби сос. За какво се ползва уасаби?
20 Окт.
Подходящи подправки за карантияСлед като ви показахме колко полезна е карантията, време е да разширите ума си и небцето си и да сготвите нещо вкусно с черен дроб, сърце, език, волски опашки, воденички, шкембе и други. Подходящите подправки за карантия
15 Окт.
Как се съхраняват туршиите?Ето няколко важни съвета как се съхраняват туршиите. Веднъж съхранени, туршиите трябва да бъдат наблюдавани редовно. Колко дълго могат да се съхраняват туршиите?
14 Окт.
Как да направим целувки - наръчник на новакаЦелувките са изящен и вкусен десерт, който изисква малко съставки, но внимание и прецизност при приготвянето. Ето какво включва наръчникът за целувки на новака. За да направите целувки, ще ви трябват само три съставки
10 Окт.
Кулинарни тайни и история на малебитоКакво е малеби? Малеби е млечен пудинг, обикновено приготвян често с ориз, захар, мляко и оризово брашно, нишесте или грис. Ранните рецепти за малеби включват рецептурник от Багдад и две арабски готварски книги от 13-ти век
08 Окт.
Какво да сготвим с прясно зелеВ следните редове ще ви предложим няколко идеи какво да сготвите с прясно зеле. Със зеле можем да си приготвяме свежи и хрупкави салатки, да го използваме за направата на зелеви супи, на основни ястия и дори печива.
05 Окт.
Какво да правим с водата от варене на царевица?Водата, която остава след варене на царевица, често се изхвърля като отпадъчен продукт, без да се осъзнават многобройните ѝ ползи. Как да се използва водата от варенето на царевицата?
04 Окт.
Кулинарни тънкости при приготвяне на миди Сен ЖакМидите Сен Жак, известни още като морски гребенки, са деликатес, който съчетава изискан вкус и копринена текстура. Бързо и внимателно готвене на миди Сен Жак. Подправки и сосове за миди Сен Жак
04 Окт.
Характеристики и кулинарна употреба на домати РомаКулинарната употреба на доматите Рома е много широка, но вероятно са най-известни с това, че от тях се приготвят консерви, доматено пюре, кетчуп и всякакви доматени сосове. Характеристики и готвене на домати Рома
03 Окт.
Правила за консервиране на кисели краставичкиСъвети за консервиране на кисели краставички. Как да имате вкусни и хрупкави кисели краставички? Как се правят най-вкусните кисели краставички?
03 Окт.
Как да панираме без яйце?Панировката без яйце може да бъде направена с различни видове сухи съставки, които придават хрупкавост на храната. Как да направим панировка без яйце? Паниране без яйце.
03 Окт.
Кулинарни тънкости при готвенето на калканКалканът е една от най-изисканите и ценни риби в българската и световната кухня. Техники за готвене на калкан. Подправки и добавки за идеален вкус на калкана.
02 Окт.
Какви ястия и алкохол вървят с кисели краставичкиКиселите краставички са чудесно допълнение към храната. Може да се консумират самостоятелно, но най-често вървят с други продукти, на които придават нотка пикантност и аромат. С какви ястия вървят кисели краставички
02 Окт.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 110
Основни рецепти
15 329
20 807
Други