PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКулинарни тънкости при готвенето на калкан
02 Окт.
Виктория Нейкова
Кулинарни СъветиКакви ястия и алкохол вървят с кисели краставички
02 Окт.
Илияна Ангелова
Кулинарни СъветиОсновни правила при консервиране на грах
30 Септ.
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене с еритритол - идеи и дозиранеЕритритолът става все по-популярен като здравословен заместител на захарта в кулинарията. Готвене с еритритол - идеи и дозиране. Как се готви с еритритол? Как се замества захар с еритритол?
29 Септ.
Какво можем да си приготвим с хинап?Хинапът се среща често с названието китайска фурма. Хранителен състав и ползи от хинап. Какво да приготвим от хинап? Начинът на консумация на хинапа следва традициите и вкусовите предпочитания в различни части на света.
26 Септ.
Какво трябва да знаем при брането на гъбиПреди да тръгнем за гъби, нужно е да знаем, че вкусното горско разнообразие изисква много опит и внимание, за да се различат характерните признаци които отличават ядливите от неядливите. Какво трябва да знаем при брането на гъби
26 Септ.
Как се прави перфектният стек без излишни подправки и маринатиПриготвянето на перфектния стек е изкуство, което не изисква сложни маринати и излишни подправки. Как се прави перфектният стек без излишни подправки и маринати
25 Септ.
Заместителите на истинския шоколадКои са заместителите на истинския шоколад? С какво можем да заместим истинския шоколад? Какви еквиваленти на шоколада съществуват?
19 Септ.
Как да приготвяме здравословни десерти с какаово маслоКакаовото масло е универсална съставка, която може да бъде използвана в различни видове десерти. Ето няколко идеи как да включите какаово масло в здравословното си меню
18 Септ.
Какви подправки се слагат на ребърцаНека влезем по-подробно в темата за това какви подправки се слагат на ребърца. Подправки за свински ребърца. Подправки за телешки ребърца. Подправки за агнешки ребърца
12 Септ.
Най-добрите маринати за ребърцаЗа да подготвите перфектната марината за подобряване вкуса на месото, е важно да познавате неговите специфики и характерни особености. Кои са най-добрите маринати за ребърца?
11 Септ.
Ориз Басмати или обикновен ориз - кой да изберем?Разлики между обикновен ориз и Басмати. В превод от хинди Басмати означава пълен с вкус. Сравняването на двата вида ориз - обикновен и Басмати, показва, че индийският вид е по-здравословен продукт и по-вкусен и полезен със. . .
10 Септ.
Как да си направим оранжева сладкарска боя с естествени продуктиОранжевата боя е една от най-често използваните в сладкарството, особено за декорация на есенни и празнични сладкиши. Как обаче да си направите оранжева боя с естествени продукти?
09 Септ.
Какво са полизахаридите и какво е тяхното действиеПолизахаридите са сложни въглехидрати, съставени от дълги вериги на монозахариди, свързани помежду си чрез гликозидни връзки. Какво представляват полизахаридите и какво е тяхното действие?
07 Септ.
Как да направим галет в три лесни стъпкиГалетите са прекрасна и значително по-лесна алтернатива на пая, когато, знаете, не ви се прави истински пай. Галетът може да е с ягоди, с праскови, с горски плодове, с боровинки или с джинджифил и круши. Как се прави галет?
04 Септ.
Как да си направим жълта сладкарска боя?Жълтата сладкарска боя е широко използван елемент в сладкарството, който добавя цвят и визуална привлекателност към различни десерти. Как да си направите жълта сладкарска боя? Природни източници на жълт пигмент
02 Септ.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 075
Основни рецепти
15 319
20 777
Други