Вратни Пържоли в Йенска Тенджера

Разгледай всички 74 избрани предложения за вратни пържоли в йенска тенджера в Готвач.бг.
Свински вратни пържоли в йенска тенджераСвински вратни пържоли в йенска тенджераСервирайте с гарнитура по желание готовите свински вратни пържоли в йенска тенджера....
Пържоли в йенска тенджераПържоли в йенска тенджераПържолите се подреждат в подмазнена йена и отгоре се залива с ароматната паста....
Вратна свинска пържола с гъби в йенска тенджера.Вратна свинска пържола с гъби в йенска тенджера.В йенската тенджера на дъното слагате половината от нарязаните лук и гъби, след това нареждате пържолите, другата половина от зеленчуците и заливате...
Крехки пържоли в йенска тенджераКрехки пържоли в йенска тенджераГъбите се нарязват и се слагат в тенджерата заедно с месото. Заливат се с вино и бульон....
Картофи в йенска тенджераКартофи в йенска тенджераКартофите в йенска тенджера са вкусни и лесни....
Пилешко в йенска тенджераПилешко в йенска тенджераВ йенската тенджера се поставят полуготовите бутчета, до тях се нареждат парченцата картофи, морков и гъби....
Тиквеник в йенска тенджераТиквеник в йенска тенджераНаправете така с всички кори и подредете тиквеника в малка йенска тенджера или друг подходящ съд....
Телешко в йенска тенджераТелешко в йенска тенджераНамажете йенска тенджера с малко мазнина, наредете кромида отдолу, върху него месо, отгоре зелен лук и чесън, сол, черен и червен пипер, долейте малко...
Задушени вратни пържолиЗадушени вратни пържолиИзвадете и сервирайте с предпочитаната от вас гарнитура готовите задушени вратни пържоли....
Свински врат със зеленчуци в йенска тенджераСвински врат със зеленчуци в йенска тенджераНа дъното на йенска тенджера сложете зеленчуците, върху тях наредете месото. Нарежете маслото на кубчета и го поставете върху месото....
Телешки пържоли с гъбен сос в йенска тенджераТелешки пържоли с гъбен сос в йенска тенджераПържолите осолих и овкусих с риган, мащерка, кимион и черен пипер....
Домашен хляб в йенска тенджераДомашен хляб в йенска тенджераПечем хляба в тенджера от йенско стъкло на 200 градуса със затворен капак около 30 минути и след това 10 минути без капака на тенджерата....

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: