Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешко в Йенска Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част.
Обелваме и нарязваме двата вида лук.
Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги,...

Когато ги извадим от тигана, директно ги нареждаме в йенска тавичка, в която вече сме сложили половината лук....

В йенската тенджера се поставят полуготовите бутчета, до тях се нареждат парченцата картофи, морков и гъби....

Направете така с всички кори и подредете тиквеника в малка йенска тенджера или друг подходящ съд....

Измиваме телешкото, оставаме го да се отцеди и го нарязваме на хапки....

Сложете подправките и при нужда сложете 3-4 с.л. вода, поставете капака на тенджерата и задушавайте 20-30 минути на тих огън....

След това взимаме йенска тенджера и на дъното и слагаме половината от нарязаните лук, чесън, магданоз и джоджен....

В йенска тенджера се слагат 300 мл вода.
Пълни се заекът и се зашива....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: