Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко в Йенска Тенджера

Телешко в Йенска Тенджера

Разгледай всички 24 авторски предложения относно телешко в йенска тенджера в Gotvach.bg.
Селски хляб в йенска тенджераСелски хляб в йенска тенджераСелският хляб в йенска тенджера става изключително пухкав с хрупкава коричка....
Мариновани бутчета в йенска тенджераМариновани бутчета в йенска тенджера
3
Слагаме го в йенска тенджера за готвене и заливаме с марината от гореспоменатите продукти....
Свински котлети в йенска тенджераСвински котлети в йенска тенджера
В йенската тенджера се редуват ред зеленчуци и малко топено сирене, отгоре се поставят няколко парченца масло....
Свински джолан в йенска тенджераСвински джолан в йенска тенджера
2
Свинският джолан в йенска тенджера е много вкусен....
Печено свинско в йенска тенджераПечено свинско в йенска тенджера
Много вкусно печено свинско в йенска тенджера! Добър апетит!...
Задушено агнешко в йенска тенджераЗадушено агнешко в йенска тенджера
След това взимаме йенска тенджера и на дъното и слагаме половината от нарязаните лук, чесън, магданоз и джоджен....
Печена скумрия в йенска тенджераПечена скумрия в йенска тенджера
Варим за 10-15 минути, след което сместа изсипваме в йенска тенджера. Добавяме виното, чесъна и рибата....
Печен Заек в йенска тенджераПечен Заек в йенска тенджера
В йенска тенджера се слагат 300 мл вода. Пълни се заекът и се зашива....
Пилешки сърца в йенска тенджераПилешки сърца в йенска тенджера
Пилешките Сърца в Йенска Тенджера са много вкусни!...
Пилешки дробчета в йенска тенджераПилешки дробчета в йенска тенджера
Включете пилешките дробчета в йенска тенджера на 200 градуса и печете около час....
Домашен хляб в йенска тенджераДомашен хляб в йенска тенджера
Печем хляба в тенджера от йенско стъкло на 200 градуса със затворен капак около 30 минути и след това 10 минути без капака на тенджерата....
Свинско бонфиле в йенска тенджераСвинско бонфиле в йенска тенджера
Бонфилето се реже на шайби, дебели 2 и 3 см. Овкусете месото със сол и черен пипер. Парчетата свинско се подреждат в йената и се заливат с бульона...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: