Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехко Телешко в Йенска Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехко Телешко в Йенска Тенджера

Крехко Телешко в Йенска Тенджера

Прегледай всички 24 авторски предложения относно крехко телешко в йенска тенджера в Gotvach.bg.
Телешко в йенска тенджераТелешко в йенска тенджераНамажете йенска тенджера с малко мазнина, наредете кромида отдолу, върху него месо, отгоре зелен лук и чесън, сол, черен и червен пипер, долейте малко...
Телешко с грах в йенска тенджераТелешко с грах в йенска тенджера
Изключете и сервирайте веднага телешко с грах в йенска тенджера....
Пилешки бутчета в йенска тенджера с лукПилешки бутчета в йенска тенджера с лук
Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част. Обелваме и нарязваме двата вида лук. Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги,...
Пилешко в йенска тенджераПилешко в йенска тенджера
В йенската тенджера се поставят полуготовите бутчета, до тях се нареждат парченцата картофи, морков и гъби....
Тиквеник в йенска тенджераТиквеник в йенска тенджера
Направете така с всички кори и подредете тиквеника в малка йенска тенджера или друг подходящ съд....
Пържоли в йенска тенджераПържоли в йенска тенджера
Пържолите в йенска тенджера са много вкусни....
Картофи в йенска тенджераКартофи в йенска тенджера
Картофите в йенска тенджера са вкусни и лесни....
Телешко с бира в йенска тавичкаТелешко с бира в йенска тавичка
Когато ги извадим от тигана, директно ги нареждаме в йенска тавичка, в която вече сме сложили половината лук....
Задушено агнешко в йенска тенджераЗадушено агнешко в йенска тенджера
След това взимаме йенска тенджера и на дъното и слагаме половината от нарязаните лук, чесън, магданоз и джоджен....
Печен Заек в йенска тенджераПечен Заек в йенска тенджера
В йенска тенджера се слагат 300 мл вода. Пълни се заекът и се зашива....
Печена скумрия в йенска тенджераПечена скумрия в йенска тенджера
Варим за 10-15 минути, след което сместа изсипваме в йенска тенджера. Добавяме виното, чесъна и рибата....
Свинско бонфиле в йенска тенджераСвинско бонфиле в йенска тенджера
Бонфилето се реже на шайби, дебели 2 и 3 см. Овкусете месото със сол и черен пипер. Парчетата свинско се подреждат в йената и се заливат с бульона...

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: