Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехко Телешко в Йенска Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част.
Обелваме и нарязваме двата вида лук.
Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги,...

В йенската тенджера се поставят полуготовите бутчета, до тях се нареждат парченцата картофи, морков и гъби....

Направете така с всички кори и подредете тиквеника в малка йенска тенджера или друг подходящ съд....

Когато ги извадим от тигана, директно ги нареждаме в йенска тавичка, в която вече сме сложили половината лук....

След това взимаме йенска тенджера и на дъното и слагаме половината от нарязаните лук, чесън, магданоз и джоджен....

В йенска тенджера се слагат 300 мл вода.
Пълни се заекът и се зашива....

Варим за 10-15 минути, след което сместа изсипваме в йенска тенджера. Добавяме виното, чесъна и рибата....

Бонфилето се реже на шайби, дебели 2 и 3 см. Овкусете месото със сол и черен пипер.
Парчетата свинско се подреждат в йената и се заливат с бульона...
Рейтинг
4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: