Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вратни Пържоли в Йенска Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свинските вратни пържоли в йенска тава се поднасят с гарнитура по избор....

1

Извадете и сервирайте с предпочитаната от вас гарнитура готовите задушени вратни пържоли....

На 2 пъти обръщайте пържолите, за да не се изсушат.
Печете вратните пържоли на фурна, докато сосът в тава се сгъсти и се карамелизира....

Върху тях сложете и сочните пържоли. Прибавете и чушките.
Готовите вратни пържоли приберете в съд с капак заедно със зеленчуците....

Начуканите пържоли премесетете в тава и залейте с малко олио и виното, което трябва да ги покрива поне до половината....

Нареждаме готовите руладини в намазана с масло тенджера от йенско стъкло, сипваме малко топла вода и печем на бавен огън 3 часа....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: