Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Месо в Йенска Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Парчетата свинско се подреждат в йената и се заливат с бульона или водата и се прибавят подправките.
Изпечете за около 1 час на 200° С....

Сипете свинското с картофи в йенска тенджера. Добавете малко вода. Гответе около 40 мин. на 200 градуса....

Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част.
Обелваме и нарязваме двата вида лук.
Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги,...

Сервирайте свинско с моркови в йенска тенджера с чаша червено вино и усмивка....

В йенската тенджера нарязваме лука, настъргваме морковите и добавяме и останалите продукти....

1

Започвате да редите зеленчуците и месото в тенджерата....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: