Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италиански Сладкиш Баба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Доматеният сок се смесва със захарта и олиото. Добавя се брашното с бакпулвера и се разбърква добре.
В тава, постлана с хартия за печене, се излива...

10

Чудесният бадемов аромат с лимонови и ванилови нотки на този Италиански коледен сладкиш ще ви възхитят!
Да ви е сладко!...

4

Отгоре се слагат смокините и сладкишът се пече 50 минути на 180 градуса....

Маслото, яйцата, захарта, ванилията, бадемите, брашното и бакпулверът се смесват и се замесва тесто.
Слага се в тава, намазана с мазнина. Прасковите...

Сладкишът се пече 20 минути на 210 градуса.
Ликьорът се загрява, излива се в красива каничка и всяко парче топъл сладкиш се залива с ликьор....

Брашното се пресява и се смесва с бакпулвера и солта. Сто и двадесет грама от захарта се разбиват с яйцата на пяна.
При непрекъснато разбиване...

След като се извади от фурната готовият сладкиш се поръсва с пудра захар.
Източник: hovogliadidolce.it...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: