Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италиански Предястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански Предястия

Италиански Предястия

Открий всички 27 авторски предложения относно италиански предястия в Gotvach.bg.
Предястия с бутертесто за гостиПредястия с бутертесто за гостиАз сложих микс от маслини, резен чоризо и филе Елена върху предястия с бутертесто за гости....
Италиански топъл ордьовър с кашкавалИталиански топъл ордьовър с кашкавал
Кашкавалът се настъргва, добавя се топлото мляко и сместа се сварява на бавен огън до еднородна гъста маса. Брашното се смесва с бакпулвера и бирата...
Солени бисквити за предястияСолени бисквити за предястия
Изсипете водата заедно със зехтина и солта в купа. Пресейте брашното и го изсипете при течните съставки. Замесете тесто, при нужда добавете още...
Предястия от тиквички с крема сиренеПредястия от тиквички с крема сирене
Предястия от тиквички с крема сирене е много вкусни и приятно за окото предложение....
Италиански хлябИталиански хляб
Насладете се на домашно приготвения италиански хляб!...
Италиански щруделИталиански щрудел
Сложете италианския коледен щрудел да се пече в загряна фурна за около 20 минути....
Италиански БрускетиИталиански Брускети
2
Върху всяка филийка сложете от доматената смес и поднесете италианските брускети....
Италиански питкиИталиански питки
1
Маята се размива заедно със захарта в топлата вода. Покрива се и се изчаква около 5 - 10 минути до образуването на мехурчета. Пресятото брашно...
Италиански кюфтенцаИталиански кюфтенца
4
Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки кюфтенца...
Италиански кростониИталиански кростони
Ако пък желаете да си приготвите сладки италиански хлебчета, опитайте тези рецепти за италиански кантучини....
Италиански гевречетаИталиански гевречета
Италианските гевречета се казват още тарали. Макар да се правят из цяла Южна Италия, са признати за специалитет на област Пулия!...
Италиански кроасаниИталиански кроасани
са изпечени, са ефирни, леки и почти кухи отвътре, или на големи шупли, и силно се забелязват отделните пластове на бутертестото, докато при тези италиански...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: