Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манатарки по италианскиПочистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото.
В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...
Италиански тиквен кекс
Тиквата се обелва, нарязва се на парченца и се настъргва. Яйцата се разбиват на пяна. Добавя се захарта и сместа се разбива с миксер.
Добавя се...
Италиански шоколадов крем
Желатинът се накисва в студена вода и се оставя, докато зрънцата не станат прозрачни и не набъбнат. Жълтъците се смесват със захарта.
Какаото...
Италиански гъбени пайове
Брашното се смесва с маслото до образуване на трохи. Добавят се 2 супени лъжици вода и се замесва гъсто тесто. Разточва се и се слага в четири кръгли...
Италиански сладкиши Soffioni
Печете италианските сладкиши Soffioni във фурна на 180 градуса за 30-35 минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: