Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански Предястия

Италиански Предястия

Открий всички 27 авторски предложения относно италиански предястия в Gotvach.bg.
Чийзкейк по италианскиЧийзкейк по италианскиЧийзкейкът по италиански е готов....
Ябълки по италианскиЯбълки по италиански
Обелете ябълките и ги издълбайте в средата. Напълнете ги с мармалада и ги поръсете отгоре със 150 гр. пудра захар. От брашното, разбитите жълтъци...
Спагети по италианскиСпагети по италиански
6
Сварете пастата според указанията на опаковката и я отцедете. Загрейте зехтина в голям тиган с широко дъно и запържете за кратко лука. Когато...
Шкембе по италианскиШкембе по италиански
Нахутът/Фасулът се залива с вряла вода и се изчаква да изстине. Изцежда се и се поставя в тенджера под налягане, залива се с малко вода, оставя...
Основен италиански хлябОсновен италиански хляб
Оставете основния италиански хляб да се охлади и го поднесете....
Картофи по италианскиКартофи по италиански
Много хубаво измиване картофите. Подреждаме ги в подходяща тавичка и ги изпичаме заедно с кората. Изпечените картофи издълбаваме с лъжичка (без...
Италиански гъбени пайовеИталиански гъбени пайове
Брашното се смесва с маслото до образуване на трохи. Добавят се 2 супени лъжици вода и се замесва гъсто тесто. Разточва се и се слага в четири кръгли...
Италиански шоколадов кремИталиански шоколадов крем
Желатинът се накисва в студена вода и се оставя, докато зрънцата не станат прозрачни и не набъбнат. Жълтъците се смесват със захарта. Какаото...
Италиански тиквен кексИталиански тиквен кекс
Тиквата се обелва, нарязва се на парченца и се настъргва. Яйцата се разбиват на пяна. Добавя се захарта и сместа се разбива с миксер. Добавя се...
Италиански пълнени чушкиИталиански пълнени чушки
Предварително загрявате фурната на 180 градуса. Загрявате зехтина в тиган, прибавяте лука, гъбите и чесъна и готвите за 3 минути, като разбърквате...
Гъби по италианскиГъби по италиански
2
Нарежете или смелете лука и чесъна и ги запържете в зехтин за около 3 минути. Добавете нарязаните гъби, разбъркайте и гответе на среден огън 5 - 10...
Трюфели по италианскиТрюфели по италиански
Загрейте мазнината в дълбок съд на котлона и запържете, като добавяте последователно скълцания лук, нарязаните гъби, подправките и накрая магданоза...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: