Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рецепта, която се превърна в класика на нашите маси, пикантният пай с различна плънка и аромати.
Рецептата за солен пай с рикота и спанак е лесна...

Чудесният бадемов аромат с лимонови и ванилови нотки на този Италиански коледен сладкиш ще ви възхитят!
Да ви е сладко!...

Брашното, какаото, бакпулверът и солта се пресяват в купа.
В друга купа се чукват яйцата, прибавя се ванилията, кафе, ром, захарта.
Всичко...

Плодовете се слагат в голяма купа и се намачкват с дървена лъжица. Добавят се 3 супени лъжици вино. Кората на портокала се настъргва и се добавя в...

1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера;
2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...

Ябълките се обелват и се режът на ивички.
Шунката също се режи на ивички. Магданозът се реже на ситно.
Добавя се майонеза, подправена с горчица...

В купа се разбиват яйцата със захарта. Добавяме прясното мляко, разтопеното масло и се овкусява със настъргана кора лимон и ванилия.
Добавяме...

Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото.
В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...

Меси се в машина за хляб или в тестомесачка. Може и на ръка, но става по-хубаво машинно. Тук не важи това за подготовката на маята, за това просто...

Печете бисквитите в предварително загрята на 170°С фурна за 20-22 минути
Щом се опекат, преместете италианските коледни ромбчета върху решетка,...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: