Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански сладкиши SoffioniПечете италианските сладкиши Soffioni във фурна на 180 градуса за 30-35 минути....
Омлет по италиански
Този омлет по италиански е една чудесна закуска за началото на деня. Да ви е сладко!...
Италиански плосък хлябПресейте брашното.
Добавете солта, зехтина и бакпулвера.
Налейте водата /добре е да бъде хладка/, разбъркайте и омесете меко тесто.
Покрийте...
1
Костур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино.
Добър апетит!...
Италиански ябълков щрудел
Извадете изпечения италиански ябълков щрудел и веднага поръсете с пудра, примесена с една ванилия захар....
Традиционни италиански еклериС нож разрежете италианските еклери на две. Напълнете с разбитата сметана и полейте с шоколада....
1
Италиански шоколадови бисквити
Брашното, какаото, бакпулверът и солта се пресяват в купа.
В друга купа се чукват яйцата, прибавя се ванилията, кафе, ром, захарта.
Всичко...
Италиански малинов ликьор
Плодовете се слагат в голяма купа и се намачкват с дървена лъжица. Добавят се 3 супени лъжици вино. Кората на портокала се настъргва и се добавя в...
Италиански коледни ромбчета
Печете бисквитите в предварително загрята на 170°С фурна за 20-22 минути
Щом се опекат, преместете италианските коледни ромбчета върху решетка,...
Италиански тиквен кекс
Тиквата се обелва, нарязва се на парченца и се настъргва. Яйцата се разбиват на пяна. Добавя се захарта и сместа се разбива с миксер.
Добавя се...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: