Френски макарони

Френски макарони

0

Разбийте мекото масло на крем, добавете лъжица по лъжица брашното, млякото, маслото, жълтъците от яйцата и овкусете със сол и пипер, както и...

1

Как се Правят Френски Макарони

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно как се правят френски макарони в Готвач.бг.
Френски какаови макарони

Френски какаови макарони

8

макарони се потупва няколко пъти, за да излезе излишният въздух и ако има връхчета от шприцоването, да се слегнат. Макароните се оставят на...

Ванилови френски макарони

Ванилови френски макарони

11

, т.е. бадемовото брашно и пудрата захар - на 3 до 4 пъти. Бърка се с широка шпатула в една посока - отдолу към върха и се правят всеки път около...

Френски макарони със сладко от малини

Френски макарони със сладко от малини

за около 150 градуса за 20 минути. За ганаша: В купа сипваме течен бял шоколад в сгорещената сметана и разбъркваме. След като френските макарони са готови, слагаме между всяка от ганаша....

Френски макарони с розов ганаш и сладко от рози

Френски макарони с розов ганаш и сладко от рози

4

Пресейте бадемовото брашно и пудрата захар. Колкото по-ситна е пудрата от бадемовото брашно и пудрата захар, толкова по-гладки ще са макароните...

Макарина

Макарина

1

Рецептата е от свекърва ми и винаги за Сирни заговезни я приготвяме. Характерна е за Северния регион на България. Нагласете си 3-4 часа свободно...

Френски сладкиш

Френски сладкиш

Прясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят...

Френски козунак

Френски козунак

. Добавя се втасалата мая и се замесва тесто. Меси се, докато стане на конци. Оставя се на топло да втаса. Бриошите се правят, като от тестото се...

Френски дресинг

Френски дресинг

Смесете всички съставки в шейкър и разбийте до получаване на гладка смес. Опитайте и добавете още подправки, ако желаете. Съхранявайте в...

Френски хляб

Френски хляб

1

От посочените продукти месим тестото, като предварително разтворим маята във водата. Трябва да се меси поне 10 минути. Пръскаме го с олио...

Френски еклер

Френски еклер

3

друго. Това е. Всяка френска рецепта за еклер винаги е с масло. Може да се замени с олио, но това вече няма да е френски еклер, а печени тестени...

Френски багети

Френски багети

2

Сухата мая се разтваря в 50 мл топла вода. Оставя се на страни да шупне, като се добавя щипка брашно. Брашното и солта се смесват и се...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: