Gotvach.bg»Избрани Колекции»Месо под Шуба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

4

В тавичката, в която ще печем пилето под шуба, най-отдолу слагаме пилешкото филе, което е разполовено на две (изтънено като за пържолки), овкусяваме...

1

Може направо да ги сипете в тавата и да разпределите отгоре солената шуба....

2

Накълцайте кромида, запържете го и го добавете към месото.
Настържете кашкавала и покрийте месото с половината от него....

Замесва се тестото от продуктите и се разделя на две части 2-3 към 1-3.
Голямата кора се разстила в намаслена това. Поръсва се с разтопено краве...

В нагрято олио запържвате пилешкото месо до златист цвят и изваждате от тигана....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
52
46
30
20
10
Дай твоята оценка: