Gotvach.bg»Избрани Колекции»Джолан в Тенджера под Налягане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Чомлек в тенджера под налягане за микровълнова - модерен прочит на традиционния чомлек....

В по-голяна тенджера под налягане се слагат двата джолана, цели или нарязани на две, но обезателно срязани, а не разсечени, защото остават дребни...

Става великолепно и много вкусно ястие този свински джолан с картофи и гъби!...

Сложете подправките и при нужда сложете 3-4 с.л. вода, поставете капака на тенджерата и задушавайте 20-30 минути на тих огън....

2

1

2

Налива се студена вода, колкото да покрие кочаните, херметическия капак на тенджерата се затваря и се вари 15 - 20 минути, след вдигане на налягането...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: