Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Нашите награди и победители

Кулинарна Игра

Включи се в кулинарната игра на Gotvach.bg, в която всеки активен участник в сайта събира точки, готви, забавлява се и може да получи награди! Потребителят може да избира измежду различни готварски принадлежности и уреди от реномирани марки..
  • Таблет Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB
  • Кухненски робот Bosch с 50 функции
  • Луксозен комплект чаши за алкохол - 6 бр
  • Комплект мерителни чаши и лъжици

Кой и как може да участва?

Всеки регистриран потребител може да участва в играта на сайта. Регистрирай се тук и започни да печелиш точки. Само регистрирани потребители могат да участват! Участието в играта не е обвързано с покупката на стоки или услуги.

Как функционира играта?

Всеки регистриран потребител в сайта може да събира точки, като добавя рецепти, статии, снимки, форумните теми и покани своите приятели. Пълните условия за печелене на точки можеш да видиш по-долу.

За да получиш награда, трябва да си събрал необходимите точки за съответната награда. Ако това е така, в твоя админ панел в секция Избери Награда можеш да си заявиш наградата, която ние ще ти изпратим. Когато получиш една награда, точките за нея се приспадат от общите ти точки. С оставащия ти брой точки можеш да вземеш друга награда или да продължиш да събираш точки, докато събереш достатъчно за следващата желана от теб награда.

Всички награди и точки можеш да видиш тук.

Кога се раздават наградите и какви са те?

Наградите се изпращат в рамките на 6 седмици от момента на заявяването им.

Всеки участник може да избира измежду повече от 60 награди, стига да е спечелил точките за това. В админ панела на всеки потребител в секция Избери Награда се показват наградите, които може да заяви с точките, които потребителят има в момента.

Пример: Ако един потребител има 1500 точки, в неговата секция Избери Награда ще бъдат показвани само наградите, които може да заяви за тези 1500 точки. Наградите които изискват повече точки няма да бъдат показвани в тази секция. Преглед на всички награди и точките необходими за тях, потребителят може да види на посочения линк.

Наградите не се изчерпват, т.е. ако един потребител си избере дадена награда, тази не се премахва от списъка с наградите и всеки друг потребител може също да си я заяви, стига да има съответните точки за това.

Защо да участвам?

Със своите милиони посещения месечно Готвач.бг е НАЙ-посещавания кулинарен сайт в България и сред топ 100 кулинарни сайтове в света. За всеки кулинар е мотивиращо да знае, че неговите рецепти ще бъдат видяни, сготвени и оценени от хиляди потребители всеки месец. А защо да не печелиш и награди от това, събирайки точки от всяка твоя идея? Играта няма състезателен характер спрямо другите участници в сайта и всеки потребител може да спечели награда, събирайки необходимите му точки.

Мечтал ли си да станеш Мастър Шеф? Ти можеш да станеш нашия Мастър Шеф благодарение на кулинарните си умения. Всеки от нашите готвачи получава кулинарен ранг, който да отразява не само уменията му в кухнята, но и неговия напредък.

Всички регистрирани на сайта ни любители готвачи получават ранг Новак и преминавяйки през останалите рангове Чирак, Помощник Готвач, Готвач и Иноватор, могат да получат и най-високата титла - MasterChef. Точките и условията, необходими за всеки ранг, можеш да видиш тук.

Как се събират точките?

Когато си активен в сайта, например когато сготвиш или снимаш една рецепта, добавиш рецепта или снимка към чужда рецепта, ти получаваш точки. Колкото повече, толкова повече. Точките се събират в твоя профил и във всеки един момент можеш да видиш колко точки имаш.

Споделяй и изпращай твоите потребителски рецепти на близки, приятели и във фейсбук. Петте най-посещавани рецепти за месеца ще получат допълнителни точки.

Събраните точки не се нулират или изчерпват с времето, така всеки потребител, когато събере своите точките /някои по-бързо, други по-бавно/, ще може да получи наградата, която е избрал. Твоите кулинарни идеи ще радват хилядите ни посетители дневно, а ние ще ти даваме практични награди, с които можеш да зарадваш себе си и семейството си... и готвенето ще бъде удоволствие!

Активността на останалите потребители, както и всички новости, можеш да следиш в нашата социална кулинарна мрежа.

Условия за получаване на точки

Разгледай пълните ни условия и разяснения за получаване на точки.

Продължителност на играта

За да могат всички потребители да съберат желаните от тях точки, продължителността на играта е 5 години - т.е. до 31 декември 2025. Ако има интерес, играта ще бъде продължена и след това.

Допълнителни Условия

  • С участието в кулинарната игра потребителят се съгласява с приемането на правилата на играта изложени тук, общите условия на сайта, както и съгласието си за обработване на личните данни за целите на играта.
  • За да спечели награда даден участник, 50% от точките му трябва да бъдат от добавени собствени рецепти, статии и/или снимки!
  • Наградите не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност.
  • Точките не могат да бъат разменяни/подарявани между участниците на сайта.
  • В играта НЕ могат да участват авторите/редакторите на сайта.
  • За да бъде играта прозрачна, всеки потребител трябва да участва с истинските си имена, а не с някой измислен псевдоним.

Регистрирай се от тук и започни да печелиш точки и награди!

Промяна/Актуализация

Организаторът си запазва правото да променя или да прекрати играта по всяко време и без никакво извинение, ако обстоятелствата налагат това.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest