Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ivelina в Gotvach.bg
Ivelina

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти647СтатииСъветиКоментари92Форумни темиПостове във форума1За менИзпрати съобщениеточки21625
Ivelinaсготви: Бутер пай със спанак и беконпреди 7 месеца
Бутер пай със спанак и бекон03.11.2021
Ivelinaгласува за: Бутер пай със спанак и беконпреди 7 месеца
Бутер пай със спанак и бекон03.11.2021
Ivelinaсготви: Италиански солен пайпреди 8 месеца
Италиански солен пай07.09.2020
Ivelinaдобави коментар към: Италиански пай със смокинипреди 10 месеца
Италиански пай със смокини11.01.2024Здравейте, масло 100 гр или олио , по избор, вода не се слага в смокините те си пускат сок ,ако сa замразени и от захарта и лимоновият сок (или ако изберете да ароматизираме с ром) при пресните !Какао се слага за сгъстяване и какаов вкус ,докато варите смокините на среден огън ако искате по ароматен пай -2 супени лъжици коняк ,вместо лимоновия сок! Лентите са от остатъка тесто при изрязване от блата ,може остатъка на топка и да настържете с ренде .
Ivelinaдобави коментар към: Италиански пай със смокинипреди 10 месеца
Италиански пай със смокини11.01.2024Здравейте , извинявам се ,няма захар в тестото само ванилова захар пакетче ,сладкиша става много сладък от смокините и не е необходимо , ако обичате по сладко добавете30 грама зaхap!маслото е за маслено тесто 100 грама или 80 .Поздрави!
Ivelinaгласува за: Йогурт сладкиш с горски плодовепреди 12 месеца
Йогурт сладкиш с горски плодове21.07.2024
Ivelinaсготви: Йогурт сладкиш с горски плодовепреди 12 месеца
Йогурт сладкиш с горски плодове21.07.2024
Ivelinaгласува за: Питка на хапкипреди 1 година
Питка на хапки26.06.2024
Ivelinaсготви: Питка на хапкипреди 1 година
Питка на хапки26.06.2024
Ivelinaгласува за: Солен кейк от оризово брашно с шунка и кашкавалпреди 1 година
Солен кейк от оризово брашно с шунка и кашкавал26.06.2024
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest