Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ivelina»Моите коментари
Ivelina
Ivelina
Мастър Шеф

Моите коментари

Ivelina коментира:
брашно - 350-400гр (може повече или по-малко, вижте тестото)
Ivelina коментира:
Благодаря за коментара ви.Невероятно вкусна млечна и богата става тортата и разликата е в това , че сладкото заменяме със карамелено конденирано мляко. Вкусът е като бомбонките с карамел Му
Ivelina коментира:
Здравейте, водна чаша от 180мл или 200мл , не от големите водни чаши ,които често се ползват 300мл и повече , вероятно от там брашното е дошло повече и е сгъстило кексовата смес. Когато пишем водна чаша е 180 до 200 мл вместимост .Поздрав !
Ivelina коментира:
Благодаря, да много е ароматен от малините !
Ivelina коментира:
Много благодаря!
Ivelina коментира:
Едно бурканче е 370 мл или 320мл ,слагаме половината от бурканчето от което имаме , без да се притесняваме .Поздрави !
Ivelina коментира:
Маската има хубав лифтинг ефект и избистря тена .Разкошна е !Сърдечен Поздрав !
Ivelina коментира:
Благодаря от сърце Зори!
Ivelina коментира:
Много се радвам !Сърдечен поздрав!
Ivelina коментира:
две яйца за блата, за веган вариант 2 ленени ,количество ½ чаша
Ivelina коментира:
Чудесна торта Мария ,поздравления !
Ivelina коментира:
Изглежда страхотно рулото ,ще го приготвя !Поздрави !
Ivelina коментира:
Благодаря Сърдечно !Вашите рецепти също са страхотни !
Ivelina коментира:
Бяло пилешко е в рецептата, но и филе можете ,както и пуешко. Поздрав , да ви е сладко !
Ivelina коментира:
Френски сос с масло ,се сервира със скариди , бяла риба и бяло пилешко месо . Най вкусен е със скариди! Това е много универсален сос ,който подхожда на всяко филе от риба или не мазно месо . Най популярен е в комбинация със скариди и риба (бяла ) Сърдечни Поздрави !