Здравейте, масло 100 гр или олио , по избор, вода не се слага в смокините те си пускат сок ,ако сa замразени и от захарта и лимоновият сок (или ако изберете да ароматизираме с ром) при пресните !Какао се слага за сгъстяване и какаов вкус ,докато варите смокините на среден огън ако искате по ароматен пай -2 супени лъжици коняк ,вместо лимоновия сок!
Лентите са от остатъка тесто при изрязване от блата ,може остатъка на топка и да настържете с ренде .
Здравейте , извинявам се ,няма захар в тестото само ванилова захар пакетче ,сладкиша става много сладък от смокините и не е необходимо , ако обичате по сладко добавете30 грама зaхap!маслото е за маслено тесто 100 грама или 80 .Поздрави!
Благодаря за коментара ви.Невероятно вкусна млечна и богата става тортата и разликата е в това , че сладкото заменяме със карамелено конденирано мляко. Вкусът е като бомбонките с карамел Му
Здравейте, водна чаша от 180мл или 200мл , не от големите водни чаши ,които често се ползват 300мл и повече , вероятно от там брашното е дошло повече и е сгъстило кексовата смес. Когато пишем водна чаша е 180 до 200 мл вместимост .Поздрав !
Моите коментари