Френски сос с масло ,се сервира със скариди , бяла риба и бяло пилешко месо . Най вкусен е със скариди! Това е много универсален сос ,който подхожда на всяко филе от риба или не мазно месо . Най популярен е в комбинация със скариди и риба (бяла ) Сърдечни Поздрави !
Данче ,прекрасен сладкиш и заслужава 5 точки и повече, но нещо стана с компютърът ми , затрептя и съвсем друго направи, как да го коригирам не знам , ах .Поздрав сърдечен !
Пропусна ла съм количество на масло , около 160 г несолено масло ! Има два варианта, според големината на скаридите.Единият добавяме виното към лукът. Когато виното се намали наполовина, добавете изстискан лимон,(по желание лъжица сметана) и разбъркайте. След това добавете маслото да се разтопи и скаридите , като бъркате непрекъснато.След това сервирайте !
Ах ,Благодаря Данче, вкусотия е и е лекичко. Исках да те поздравя за прекрасната нова снимка , просто красота , нямам думи . А да знаеш, че списъкът ми се пълни с твоите изкушения, които ще приготвя .Поздрави, бъди все така красива и талантлива .
Рецептата е много щадяща от калории и е с любимите ми продукти, не бих добавила подсладител а ще заложа на сладостта на плодовете .Kойто обича по сладичко разбира се да си добави.Поздрав ,благодаря за идеята!
Моите коментари