Миди с Ориз без Черупки

Прегледай всички 21 подбрани съвети за миди с ориз без черупки в Готвач.бг.
Чеснови миди с черупкиЧеснови миди с черупки
. Разбъркайте магданоз, покрийте съда и гответе, докато всички черупки не са отворят, 1 до 3 минути. Сервирайте с печен хляб и лимон....
Миди Сен Жак в черупкаМиди Сен Жак в черупка
10
червена. Готовите миди изваждаме и подреждаме в чиния. Поднасяме топли с парченца лимон, който се изстисква по малко във всяка черупка. По...
Пълнени миди с оризПълнени миди с ориз
Почистете мидите и ги оставете 1 час във вода. Поставете ги в съд с 1.5 ч.ч. вода. Варете, докато мидените черупки се разтворят леко...
Вкусни миди с оризВкусни миди с ориз
ориза и червения пипер, запържваме докато ориза стане полупрозрачен. Сипваме четири чаени чаши вода, когато заври прибавяме мидите с малко...
Черен ориз с мидиЧерен ориз с миди
слагат мидите и се варят, докато се отворят. След като оризът е готов, се обърква добре с маслото и се разпределя в чинии. Мидите могат да се...
Ориз с мидиОриз с миди
1
изсипете ориза. Овкусете с подправките и долейте 2 ч.ч. гореща вода. Оставете да се задуша за 10-тина минути. Изсипете ориза в намазнена тава и сложете да се изпече, докато се изпари водата....
Разкошни миди с оризРазкошни миди с ориз
2
Почистете мидите много внимателно, като отделете от тях 30-40 бр. В подходящ съд сложете останалите миди и сварете за кратко в подсолена вода...
Миди с оризМиди с ориз
сол и пипер на вкус. Добавете мидите и лимонови резенчета няколко минути преди сваряването на ориза. Напълнете мидените черупки със...
Миди с дългозърнест оризМиди с дългозърнест ориз
. След като сме приготвили мидите пристъпваме към готвене на ориза. Изчистваме и измиваме 1 ч.ч. дългозърнест ориз. В подходяща тенджера...
ЧерешкиЧерешки
Маслото и пудрата захар се разбиват на пухкав крем. Бисквитите се смилат на дребно. Смесват се с крема и се разбърква. Добавят се орехите и...
Миди с ориз на фурнаМиди с ориз на фурна
3
накълцаната на малки парченца червена чушка и доматеното пюре. Залейте ориза с мидите и бульона им и овкусете с черният пипер и сол. Оставете ястието да ври още на слаб огън до сваряване на ориза....
Миди с плънка от оризМиди с плънка от ориз
. След като отворите мидите, една по една започнете да ги пълните с ориза. Всяка напълнена мида се затваря и се овива с конче, за да не се...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: