Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ориз с Пилешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Обезкостяваме месото на малки късчета. Нарязваме лука, запържваме го в тавата....

3

Сварява се пилешкото бутче в подсолена вода. Кожата се отделя, месото се накъсва на парченца. Загрява се олио и запържваме ситно нарязан лук....

Месото се измива, подсушава се и се нарязва на малки лентички. Запържва се в загрятото олио, заедно с нарязаните на ситно лук и чесън....

1

1

След това прибавяме нарязаното месо и пилешки дреболии. Запържваме и тях....

Към тях се добавят морковът, пилешкото месо, нарязано на кубчета, и овкусено с черен пипер и сол....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: