Gotvach.bg»Избрани Колекции»Козе Месо с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оваляйте в нея месото и го приберете на хладно. Обелете картофите и ги нарежете на полумесеци....

Чушките се измиват много добре и се подсушават.
Изпичат се в предварително загрята фурна на 250°C за 10 мин от всяка страна, след което се слагат...

Тази рецепта е от село. Дядовото сирене става най-хубаво на студено, колкото по-студено, толкова по-хубаво става и без дупки в него.
В сурово мляко...

Нарязваме сиренето на плочки с дебелина 1.5 см. В купичка чукваме яйцето и го разбиваме с вилица.
Към него добавяме прясното мляко и галетата...

Започваме с овкусяване на галетата, тъй като именно тя е тайната на вкусната панировка.
Към галетата добавете равна супена лъжица зеленчукова подправка...

Затоплете насвареното козе мляко без да го сгорещявате много. Сипете маята и разбъркайте....

Марудниците може да приготвите на сач, на туч /от към гладката страна /
или на чугунен тиган с незалепващо покритие.
Разбийте яйцата с млякото...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: