Gotvach.bg»Избрани Колекции»Козе Месо с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено козе месо на фурнаРазбъркайте олиото с подправките (сол, пиперите) и натрийте добре парчетата месо....
Козе месо с картофи в тавичка
Смесете виното, нишестето и подправките и объркайте до получаването на хомогенна каша.
Оваляйте в нея месото и го приберете на хладно. Обелете...
Козе Дзадзики
Краставиците се измиват и обелват. Нарязват се на много ситни кубчета и се слагат в дълбока купа.
Копърът се измива и почиства от дръжките. Нарязва...
Козе Тирокафтери
Чушките се измиват много добре и се подсушават.
Изпичат се в предварително загрята фурна на 250°C за 10 мин от всяка страна, след което се слагат...
Козе сирене
Тази рецепта е от село. Дядовото сирене става най-хубаво на студено, колкото по-студено, толкова по-хубаво става и без дупки в него.
В сурово мляко...
Панирано козе сирене
Нарязваме сиренето на плочки с дебелина 1.5 см. В купичка чукваме яйцето и го разбиваме с вилица.
Към него добавяме прясното мляко и галетата...
Домашно козе сирене
Затоплете насвареното козе мляко без да го сгорещявате много. Сипете маята и разбъркайте....
Козе сирене пане
Започваме с овкусяване на галетата, тъй като именно тя е тайната на вкусната панировка.
Към галетата добавете равна супена лъжица зеленчукова подправка...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: