Gotvach.bg»Избрани Колекции»Козе Сирене на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Дядовото сирене става най-хубаво на студено, колкото по-студено, толкова по-хубаво става и без дупки в него....

Поръсете печеното сирене с ядките микс и малко зехтин.
Козето сирене на скара с ароматни подправки е готово....

Нарязваме сиренето на плочки с дебелина 1.5 см. В купичка чукваме яйцето и го разбиваме с вилица....

След това може да извадите вече готовото домашно козе сирене и да го прехвърлите в кутия....

За предпочитане е да накиснете козето за през нощта във вода с оцет и подправки - черен пипер, дафинов лист, глава лук....

Добавете ситно нарязания магданоз
и настърганото сирене. Прибавяйте брашно до получаване на гъста каша....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: