Свинско Месо във Фолио

Прегледай всички 27 избрани предложения относно свинско месо във фолио в Готвач.бг.
Свинско вретено във фолио
Свинско вретено във фолио
Изтънете месото и оформете на лист подходящ за навиване на руло. Поставете месото върху голям лист фолио, подправете със сол и черен ...
Свински джолан във фолио
Свински джолан във фолио
подправките от всички страни. Намазнете хубаво фолио и загърнете джолана, така че краищата да са вдигнати нагоре, за да не изтече сосът при ...
Свински джолан под фолио
Свински джолан под фолио
се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с ...
Задушен свински дроб във фолио
Задушен свински дроб във фолио
нарязваме на средно големи парченца. В купа омесваме дроба с всички подправки и малко олио. Нарязваме парчета фолио и слагаме по 2 с.л. от...
Домашно консервирано свинско месо
Домашно консервирано свинско месо
Затваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе. ...
Свинско месо с булгур
Свинско месо с булгур
Нарежете лука на ситно и месото на хапки. Загрейте част от маслото в дълбок тиган на котлона на умерен огън. Запържете леко лука за около 5...
Задушено ароматно свинско месо
Задушено ароматно свинско месо
течността закъкри, сложете месото и задушете за 1 час. Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне ...
Стерилизирано свинско месо
Стерилизирано свинско месо
мазнина, затворих и стерилизирах свинското в буркани за два часа и половина в дълбока тенджера. По добре става стерилизираното свинско ...
Ветрило от свинско месо
Ветрило от свинско месо
прорезите на месото. Увиваме го във фолио и го печем на 200 градуса за 50 минути....
Пилаф със свинско месо
Пилаф със свинско месо
подсолена вода, оставете настрани да постои така. Нарежете месото на малки късчета и задушете в олиото в тава с керамично покритие при затворен...
Варено шпиковано свинско месо
Варено шпиковано свинско месо
Измиваме месото и го шпиковаме със сланината, морковите и зърната черен пипер. Слагаме го в подходящ съд и го обливаме с вряща подсолена...
Кебап със свинско месо
Кебап със свинско месо
2
Нарязваме месото на малки късчета. Лука нарязваме на ситно. В тенджера слагаме маслото и задушаваме първо хапките месо, а после към тях...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: