Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Месо във Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Може да използвате рецептата за шпиковано свинско месо всякакъв вид свинско....

Купих три килограма пърлено свинско месо.
Нарязах го на големи парчета, осолих го и го позапържих в много олио в голяма тенджера....

В купа смесете всички подправки и намажете месото.
Покрийте с фолио и оставете в хладилника да престои поне 2 часа....

Варете всичко на тих огън, докато месото омекне. Когато изстине, го нарежете на тънки филийки....

Посоляваме месото, поръсваме го с черен пипер и ким и го пълним с приготвената смес....

Поставете половината върху месото. Навийте на стегнато руло. Завийте хубаво с фолио....

При готовност изключваме фурната, махаме фолиото, но оставяме тавата със свинско месо с картофи да постои вътре....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: