Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно консервирано свинско месоЗатваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе....
1
Домашно осолено свинско месоПриготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см....
5
Задушено ароматно свинско месо
Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне и се окрехкоти достатъчно....
Свинско месо с картофи
При готовност изключваме фурната, махаме фолиото, но оставяме тавата със свинско месо с картофи да постои вътре....
Флан от свинско месо
Пасираме сока от лимона заедно с обелените скилидки чесън. Оставяме го настрани.
Разбиваме яйцето в купа и прибавяме каймата. Добавяме малко сол...
Ветрило от свинско месо
Равномерно ги разпределяме в прорезите на месото. Увиваме го във фолио и го печем на 200 градуса за 50 минути....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: