Супа от Заешко Месо

Открий всички 22 авторски предложения за супа от заешко месо в Готвач.бг.
Супа от заешко месо
Супа от заешко месо
1
Нарежете заешкото на малки парчета, залейте го със студена вода, около 1, 5-2 л, и сложете да ври на умерен огън. Оберете пяната, след като...
Супа със заешки дреболии и месо
Супа със заешки дреболии и месо
Измиваме дреболиите с вода, заешкото месо също. Слагаме вода в голяма тенджера да заври и слагаме вътре месото и дреболиите да се сварят...
Заешка супа
Заешка супа
преди да стане готова запръжката, добавяме брашното и енергично бъркаме. Междувременно готовото месо изваждаме от бульона, а него прецеждаме и...
Гювече със заешко месо
Гювече със заешко месо
Нарязаното заешко месо се слага в гювече. Полива се с 200 мл бяло вино. Нарязва се чушката на ситно. Рендосва се един морков. Нарязват се...
Запеканка със заешко месо
Запеканка със заешко месо
. Наливаме 3 чаени чаши топла вода. Изключваме котлона. Когато заешкото месо се запече, махаме фолиото, прибавяме ориза заедно с ...
Заешко месо с горчица
Заешко месо с горчица
Горчицата се смесва със соевия сос и смленият кориандър. Добавя се заешкото месо, разделено на порции и се овалва добре. Оставя се в хладилника...
Консервирано заешко месо
Консервирано заешко месо
запечатате само за 2-4 минути, докато побелее. Подредете заешкото месо в буркани по 800 мл. Добавете 1-2 с.л. от мазнината, в която сте го ...
Кавърма със заешко месо
Кавърма със заешко месо
2
Предварително накиснете заешкото във вода и оцет за през нощта, като по желание добавите 1-2 дафинови листа, зърна черен пипер и нарязани лук за...
Хапки от заешко месо
Хапки от заешко месо
1
завършете с яйца. Хапките от заешко месо се пържат в доста мазнина и силно сгорещена, докато хванат златиста коричка. Поднесете заешките ...
Руло от заешко месо
Руло от заешко месо
1
, намазана с мазнина, и се пече, като периодично се намазва с мазнина и се полива с отвара от костите на заешкото месо. След около час и...
Специалитет от заешко месо
Специалитет от заешко месо
1
Сварете картофа, докато омекне, и го намачкайте. Сварете месото заедно с останалите зеленчуци на умерен огън около 10 минути. Пасирайте...
Овчарски гювеч със заешко месо
Овчарски гювеч със заешко месо
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои около 6 часа. След това го измиваме и го нарязваме на порции, които...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: