Съхранение на Краставици

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно съхранение на краставици в Готвач.бг.
КраставициКраставициИзбор и съхранение на краставици Изборът на краставици се определя от това те да бъдат твърди, със заоблени ръбове, а цветът им да е от ярко до тъмно...
Морски краставициМорски краставициСъбиране и съхранение на морски краставици Основно се използват неузрелите плодове /Fructus Elaterii, Fructus Ecbalii/ на морските краставици....
Съхраняване на краставициСъхраняване на краставициКраставиците трябва да се садят между зелки....
Съхранение на гроздеСъхранение на гроздеДруг метод за съхранение на грозде у нас е известен като "суха чепка". Гроздовете се поставят в щайги, наредени на етажи....
Съхранение на боровинкиСъхранение на боровинкиПреди да приготвите боровинки за съхранение, трябва да отстраните тези, които са с леко загнили части или са били ударени....
Съхранение на зимнинаСъхранение на зимнинаНеподходящи за подобен род съхраняване са краставиците, зелените салати, репички и лук, както и всички недозрелите или презрелите зеленчуци....
Съхранение на бамяСъхранение на бамяСушена бамя – Друг метод за съхранение на бамята е сушенето....
Съхранение на бобСъхранение на бобБобът е култура, оцеляла през хилядолетията. Тя е изиграла важна роля в изхранването на двата континента между Атлантическия и Тихия океан. Редица...
Съхранение на магданозСъхранение на магданозНай-разпространеният начин за съхранение е сушенето. Преди сушенето магданозът се почиства от пожълтелите, завехнали и изгнили листенца....
Правилно съхранение на дюлиПравилно съхранение на дюлиОптималната температура за съхранение на дюлята се счита от 0 до +4 градуса....
Съхранение на червено цвеклоСъхранение на червено цвеклоЕдно от основните неща за нормалното хранене през зимния период е съхранението на зеленчуци....
Съхранение на сушени плодовеСъхранение на сушени плодовеВ зависимост от условията на съхранение сушените плодове могат да променят теглото си....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: