Трюфели Бонбони

Открий всички 74 авторски предложения относно трюфели бонбони в Готвач.бг.
ТрюфелиТрюфелиВидове трюфели Бял трюфел /Tuber magnatum/ - това е най-редкият трюфел и съответно и най-цененият....
Трюфел бонбони със сиренаТрюфел бонбони със сиренаСирената се настъргват. Прибавят се подправките. Всичко се разбърква добре и се оформят топчета-хапки. Овалват се в сусам, червен пипер и магданоз...
Как се търсят трюфелиКак се търсят трюфелиЦветът на трюфела зависи от вида: той може да бъде бял, черен, шоколад, сив. Обикновено трюфелите гнездят по няколко екземпляра....
Кулинарна употреба на трюфелиКулинарна употреба на трюфелиВкусът на трюфелите наподобява ореховия. Благодарение на наситения си аромат трюфелите се използват в много ястия....
Шоколадовите трюфели – достъпно съвършенствоШоколадовите трюфели – достъпно съвършенствоНезависимо дали решите да потопите бонбоните в шоколад или не, трябва след това да ги държите на хладно място....
Морковени трюфелиМорковени трюфелиМорковените трюфели готови за лакомници! Източник: Нина Георгиева - Кулинарна мрежа...
Бразилски трюфелиБразилски трюфелиСлед това оформете какаови трюфели, които оваляйте в шоколадови пръчици. Вашите Бразилски трюфели са готови да посрещнат скъпи гости!...
Теменужени ТрюфелиТеменужени ТрюфелиОформайте бонбони от сместа за сладките трюфели и ги овалвайте в теменужения прах....
Лешникови трюфелиЛешникови трюфелиГотовите бонбони овалваме в кокосови стърготини....
Какаови трюфелиКакаови трюфелиВ метален съд разтопете маслото, постепенно прибавяйте какаото и бъркайте енергично. Прибавете меда и махнете съда от котлона. Добавете кокосовите...
Орехови трюфелиОрехови трюфели
Подреждаме готовите трюфели в чиния за сервиране. По желание можем да оваляме топчетата в кокосови стърготини, шоколадови пръчици или др....
Вкусни трюфелиВкусни трюфелиМаслото се разтопява, маха се от огън и към него се добавя начупеният на парчета шоколад. Разбърква се, за да се разтопи шоколадът. Готовият...

Рейтинг

4.3
Общо 9 гласували
5 6
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: