Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овчарски пайЗагрейте маслото и запържете нарязания на филийки лук. Щом омекне, добавете почистените и нарязани пиперки и оставете и те да се запържат.
След...
Царски пай
1. Киселото мляко се смесва с бакпулвера и солта;
2. Към него се добавят яйцата, олиото и брашното;
3. Към получената смес се добавят настъргани...
Картофен пай
Обелете и сварете картофите в подсолена вода. Намачкайте ги или ги минете през преса. Смесете с яйцата, олиото и подправките.
Разделете сместа...
Рататуй Пай
Обикновено Рататуй се поднася като гарнитура. Но може да бъде основно ястие с добавени макаронени изделия или хляб. Когато пазарувате зеленчуците,...
Домашен пай
Другото разполагаме в тава или форма за пай.
Ябълките ги варим, пасираме и подслаждаме....
Котидж пайОтгоре върху овчарския пай разстелете картофеното пюре, загладете и с вилица направете леко резки отгоре....
8
Гръцки пайСложете гръцкия пай да се изпече в загряна на 180 градуса фурна за около половин час. Когато корите му станат златисти и хрупкави, паят е готов....
3
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: