&
Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Бутчета в Сладко Кисел сос
»
Страница 2
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бутчета в Сладко Кисел сос
Разгледай всички 23 избрани предложения за
бутчета в сладко кисел сос
в Gotvach.bg.
Рецепти на Деня
Видео Рецепти
Лук в сладко-кисел сос
1
Бирени мезета
Съдът се похлупва с капак и се оставя ястието да се задушава, докато се сгъсти
сосът
....
Пилешко в сладко-кисел сос
2
Пилешкото в
сладко
-
кисел
сос
е готово....
Свинско в сладко-кисел сос
Опитайте това вкусно свинско в
сладко
-
кисел
сос
....
Картофи със сладко-кисел сос
Печете до готовност на картофите и докато
соса
се сгъсти....
Свинско със сладко-кисел сос
4
За да приготвите
сладко
-
киселия
сос
, смесете всички съставки и ги сложете да се сгорещят на котлона за 3-4 мин, като разбърквате непрекъснато....
Патешко със сладко-кисел сос
1
Сипете в широка чиния и поднесете Патешко със
сладко
-
кисел
сос
със свежи зеленчуци....
Пиле в сладко кисел сос
12
За да приготвите
сладко
-
киселия
сос
първо нарежете двете чушки на ситно и ги задушете в зехтина и маслото за няколко минути....
Топчета в сладко-кисел сос
Изчаква се
сосът
леко да се сгъсти. При сервиране изпържените топчета се заливат с направения
сос
....
Телешко в сладко-кисел сос
Добавете чесъна и варете до почти пълното изпаряване на
соса
....
Пукани чушлета в сладко-кисел сос
Пуканите чушлета в
сладко
-
кисел
сос
са готови....
Пилешки дробчета в сладко-кисел сос
Поднасяме пилешки дробчета в
сладко
-
кисел
сос
за мезе....
Пилешки крилца в сладко кисел сос
1
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за пиле в
сладко
-
кисел
сос
или свинско в
сладко
-
кисел
сос
....
‹ Назад
2 от 2
Напред ›
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
5
2
4
3
3
2
2
2
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Картофи в Сладко Кисел сос
Патица със Сладко Кисел сос
Панирано Свинско със Сладко Кисел сос
Как се Прави Сладко Кисел сос
Пилешки Хапки в Сладко Кисел сос
Пиле в Сладко Кисел сос по Китайски
Какво ново
‹
›
Кулинарни хитринки и тайни при готвенето на булгур
Защо медът кристализира?
Как да изберем качествено бяло вино?
Как да се храним при ниски тромбоцити?
Какво трябва да знаем за цикорията