Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Допечете мусаката до кафеникав загар.
Вкусната мусака с патладжани е готова....

В олиото изпържваме хубаво каймата, към нея прибавяме едро нарязаното и стрито със сол зеле. Пържим на слаб котлон до готовност на зелето.
Когато...

Залейте мусаката с получената смес и печете до златисто в предварително загрята на 180 градуса фурна....

1

Филетата се нарязват на дребно и към тях се добавят лимоновият сок, сол и черен пипер. Разбърква се и се оставя в хладилника за около 15 минути. След...

1

Когато омекнат, към тях се прибавя отцеденият зелен фасул и зеленчуците се задушават на тих огън за около 5 минути....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: