Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зимни Гювечета

Зимни Гювечета

Разгледай всички 24 авторски предложения за зимни гювечета в Gotvach.bg.
Овчарски гювечета с каймаОвчарски гювечета с каймаГотовите гювечета поръсете с наситнен магданоз. Овчарските гювечета с кайма са много вкусни....
Манастирски гювечета с яйцеМанастирски гювечета с яйце
Манастирските гювечета с яйце поднесете с люта чушка и магданоз....
Гювечета с пилешко филеГювечета с пилешко филе
След това извадете гювечетата и чукнете по едно яйце, захлупете и печете още 7-8 мин. Поднесете с пресен магданоз....
Пилешки гювечета с картофиПилешки гювечета с картофи
3
Нарязваме картофите, лука и краставичките и ги разпределяме в гювечетата....
Гювечета с домашна наденицаГювечета с домашна наденица
Към всяко гювече прибавяме около 20 мл вода. Печем ги около 1 час и 20 минути....
Икономични гювечета с наденицаИкономични гювечета с наденица
Намазваме гювечетата с олио, нареждаме на дъното наденица, отгоре слагаме киселите краставички, после чушка, слагаме по 3 с.л. домати на всяко гювече...
Вегетариански гювечета с празВегетариански гювечета с праз
На дъното на гювечетата сложете по малко олио, картофите, чушките, кубчетата тиквички....
Гювечета в чушки трицветГювечета в чушки трицвет
Едрите чушки, които с в три цвята - червен, жълт, зелен, се срязват на половина, без да се отстранява основата на дръжката и се изчистват от семената...
Бързи гювечета в микровълноваБързи гювечета в микровълнова
Тези гювечета са бързи, защото докато едното гювече се готви в микровълновата, вие приготвяте второто....
Постни Гювечета с ОризПостни Гювечета с Ориз
След като извадим, поръсваме всяко едно гювече с смлян черен пипер ....
Постни Гювечета с КартофиПостни Гювечета с Картофи
Сипете олио във всяко гювече, сипете от картофите, лука и морковите....
Мъжки гювечета с колбасиМъжки гювечета с колбаси
2
Сложете във всяко гювече олио и от кренвиршите, пушеното месо и наденицата. Отгоре сложете по малко лук, гъби и краставички....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: