Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зимни Салати и Предястия

Зимни Салати и Предястия

Разгледай всички 77 авторски предложения относно зимни салати и предястия в Gotvach.bg.
Предястие с извараПредястие с извараИзмиваме краставицата и белим кората. Нарязваме на шест парченца, а после разполовяваме надлъжно, получават се 12 парченца. Леко издълбаваме с малка...
Предястие с аспержиПредястие с аспержи
Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част. Двете пиперки се нарязват на...
Предястие с колбасПредястие с колбас
1
Колбаса нарязваме на 6 колелца и ги изпържваме в сгорещено олио, докато станат като кошнички. Сваряваме картофите, пасираме ги и ги правим на пюре...
Предястие с палачинкиПредястие с палачинки
Смесваме всички продукти за палачинките. Приготвяме палачинките, като ги намазваме с масло. В олиото запържваме ситно нарязания лук, слагаме каймата...
Предястие с коприваПредястие с коприва
1
Това предястие с коприва става и за гарнитура. Бланширайте копривата във вряла вода за 2 минути....
Предястие с тиквичкиПредястие с тиквички
2
Тиквичките се нарязват на филии. Не много тънки, за да не изсъхнат при печенето. Нарязани се слагат в купа и се объркват със зехтина. Запичат...
Предястие с патладжанПредястие с патладжан
Нарежете патладжаните на дебели колела. В намазнен грил тиган ги запечете до готовност от двете страни. Същото направете и с доматите, като тях...
Предястие с мидиПредястие с миди
Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...
Предястие с КамамберПредястие с Камамбер
2
Разточете на тънка кора бутерното тесто. Намажете със сладкото, поставете питката Камамбер в средата и загънете като пакетче, като хубаво притиснете...
Предястие с франзелаПредястие с франзела
Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко. В маслото задушаваме нарязаните лук...
Предястие с амарантПредястие с амарант
Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода. След това добавяме измития амарант. Като поври 10...
Предястие с грахПредястие с грах
На дъното на йенска тава се слага половината масло. Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
50
44
31
20
10
Дай твоята оценка: