Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Семките се накисват за около 2 часа.
След това всички съставки се смесват и се разбиват с блендер.
Поднасяме разядката в кората на авокадото...

2

Сваряват се картофите и яйцата, обелват се. Картофите се намачкват с вилица, яйцата се настъргват на едро ренде и се смесват в купа.
Прибавя се...

Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...

Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10...

На дъното на йенска тава се слага половината масло.
Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло...

Сварявам макароните и отцеждам добре, прибавям краставичките с пушените гърди и маслините /всичко накълцано на дребно/.
Настъргвам кашкавала на...

Сварените картофи се нарязват на кубчета заедно с шпеков салам, кисели краставички....

Краставицата се измива и нарязва на дълги ленти с белачка за картофи. Сварява се едно яйце, обелва се и жълтъкът се отделя. В купа се разбърква майонезата...

Морковът и гулията се измиват, обелват и настъргват на ренде в купичка, като се разбъркват, за да се смесят.
Добавя се натрошено сиренето и киселото...

Измиваме краставицата и белим кората. Нарязваме на шест парченца, а после разполовяваме надлъжно, получават се 12 парченца. Леко издълбаваме с малка...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
50
44
31
20
10
Дай твоята оценка: