Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зимнина в Буркани

Зимнина в Буркани

Прегледай всички 52 избрани предложения за зимнина в буркани в Gotvach.bg.
Лапад стерилизиран в буркани за зиматаЛапад стерилизиран в буркани за зиматаОтцедете и внимателно ги подредете в подходящи буркани....
Дунавска салата в буркани за зиматаДунавска салата в буркани за зимата
1
В сезона на туршиите опитайте непременно и нашите рецепти за царска туршия, пълнените камби със зеле и моркови или тези печени чушки в буркани за...
Червен пипер в буркани за зиматаЧервен пипер в буркани за зимата
1
Поръсваме със сол, около 1 равна супена лъжица на буркан. Нареждат се отцедените червени чушки в сухи буркани, затваряме с капачки....
Консервиран карфиол в буркани с хималайска солКонсервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Измиваме, отцеждаме от излишна вода и разпределяме в измитите и подсушени буркани. Уплътняваме до гърлото....
Лесно кисело зеле в буркани с хималайска солЛесно кисело зеле в буркани с хималайска сол
2
Старателно измитите буркани започваме да пълним със зелето до ръба на буркана, с леко притискане....
Патладжани и чушки в буркани за зиматаПатладжани и чушки в буркани за зимата
1
Бурканите се стерилизират около десет минути след завиране на водата....
Печени люти чушки в буркани за зиматаПечени люти чушки в буркани за зимата
След като изстинат, се пълнят в буркани. Разкошни пукани люти чушки в буркани за зимата....
Телешко в бурканиТелешко в буркани
2
Ако варите младо телешко в буркани, варенето трае към 2 часа, а ако е по-старо телешко 2.5 - 3 часа....
Кьопоолу в бурканиКьопоолу в буркани
Кьопоолуто в буркани е готово....
Лапад в бурканиЛапад в буркани
Пълним в буркани и стерилизираме за 10 минути....
Пача в БурканиПача в Буркани
Пачата в буркани се затварят и варим за около 10 минути....
Зрял боб - бурканиЗрял боб - буркани
2
След като са минали трите часа се прибавя сол на вкус и още докато е топъл бобът (заедно с бульона ) се пълни внимателно в бурканите (чисти и напълно...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: