Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Калмари в Соев Сос на Тиган

Калмари в Соев Сос на Тиган

Прегледай всички 24 избрани предложения за калмари в соев сос на тиган в Gotvach.bg.
Пилешко със соев сосПилешко със соев сосЩом са готови излейте соевия сос в тигана и добавете чесъна на прах, черния и червен пипер....
Пилешки гърди със соев сосПилешки гърди със соев сос
4
Пилешките гърди със соев сос са готови....
Пуешки пържоли със соев сосПуешки пържоли със соев сос
Пуешките пържоли със соев сос са много вкусни....
Тас кебап със соев сосТас кебап със соев сос
В тенджера сложете малко олио и запържете месото, което сте нарязали на хапки до златисто. Добавете лука, който сте нарязали на дребно, и го задушете...
Пилешки Крака със Соев СосПилешки Крака със Соев Сос
Наливаме соевия сос, разбъркваме добре. Затваряме с капака и прибираме в хладилника за около 2-3 часа....
Френски дресинг със соев сосФренски дресинг със соев сос
1
Сервирайте като сос към зеленчукови ястия и предястия, свежи зеленчуци или дресинг за салати....
Меден дресинг със соев сосМеден дресинг със соев сос
1
Смесете счукания чесън с меда, соевия сос Kikkoman и соевия сос Ponzu Lemon. Добавете черния пипер и разбъркайте....
Азиатски дресинг със соев сосАзиатски дресинг със соев сос
1
Сервирайте азиатския дресинг със соев сос като сос към пресни или печени зеленчуци, зеленчукови ястия или дресинг за салата....
Мариновано говеждо със соев сосМариновано говеждо със соев сос
2
настърган кромид лук, нарязан на ситно зелен лук, щипка чубрица, щипка черен пипер, щипка червен пипер и щипка захар, разбъркваме и заливаме със соевия сос...
Пилешки дробчета със соев сосПилешки дробчета със соев сос
Поливаме с две-три чаени лъжички соев сос, или повече на вкус, ръсваме черен пипер, наливаме малко водичка и запичаме в гореща фурна, докато изври...
Печена риба със соев сосПечена риба със соев сос
1
Почистената риба се овкусява със смесените лимонов сок и соев сос. Оставя се около половин час в хладилник да постои....
Пържено пилешко със соев сосПържено пилешко със соев сос
4
След което заграйте мазнина в тиган и пържете месото докато не придобие златистокафяв цвят....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
55
41
34
20
10
Дай твоята оценка: